Σάββατο, Απριλίου 09, 2016

Γιώργος Χατζημάρκος στο CNN: “Aegean Islands, this is the place to be” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Richard Quest στα στούντιο του τηλεοπτικού δικτύου στη Νέα Υόρκη, ο Περιφερειάρχης προέβαλε διεθνώς, για μια ακόμη φορά, την θετική πλευρά των νησιών και της χώρας

Κάλεσμα στο κοινό των εκατομμυρίων τηλεθεατών του Δικτύου CNN να επισκεφθούν για τις διακοπές τους τη χώρα με τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, προσκεκλημένος στην......
εκπομπή “Quest Means Business”, του διακεκριμένου δημοσιογράφου Richard Quest.

Ο κ. Χατζημάρκος, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του στις ΗΠΑ, βρέθηκε χθες στα κεντρικά στούντιο του CNN στη Νέα Υόρκη, όπου είχε την ευκαιρία να στείλει για μια ακόμη φορά θετικά μηνύματα για τα νησιά και την Ελλάδα συνολικά, προβάλλοντας την Ελλάδα της ασφάλειας, την Ελλάδα των ιδανικών διακοπών, με τα  πανέμορφα νησιά που χαρίζουν μοναδικές, αξέχαστες εμπειρίες διακοπών στους επισκέπτες τους.

Με κύριο θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό, ο Περιφερειάρχης μίλησε για την διαδικασία επαναπροώθησης μεταναστών και προσφύγων προς την Τουρκία που έχει ξεκινήσει, με στόχο να αποχωρήσουν σταδιακά όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στη χώρα και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το μήνυμα των κλειστών συνόρων που έχει πλέον περάσει, έχει μειώσει σημαντικά τις μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, αφού όπως είναι γνωστό, σκοπός των ανθρώπων αυτών που ξεκινούν το επικίνδυνο ταξίδι, είναι να κατορθώσουν να φτάσουν σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί χώρα προορισμού γι αυτούς.

Ο κ. Χατζημάρκος αξιοποίησε στο έπακρο την παρουσία του στο CNN για να αναδείξει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ως τον ιδανικό και ασφαλέστερο τόπο διακοπών, μέσα σε ένα ταραγμένο και ασταθές διεθνές περιβάλλον.


«Ο Θεός μας έδωσε τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου. Όλα όσα  ψάχνεις στις διακοπές σου, βρίσκονται στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, στο πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Αegean Islands, this is the place to be!” ανέφερε χαρακτηριστικά, καλώντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών του CNN να τα επισκεφθούν για τις διακοπές τους. 



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :