Τετάρτη, Απριλίου 13, 2016

Τι ετοιμάζει η ΕΑΣ Νάξου - ΑΕΣ ΑΕ;


 Η 5η έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας ενημέρωσης των ασχολούμενων με τον πρωτογενή τομέα της Νάξου, η «Φωνή» της ΕΑΣ Νάξου - ΑΕΣ ΑΕ είναι και πάλι στα σημεία ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων της «Ένωσης». Με βασικό θέμα την «εκκαθάριση» της τιμής της φθινοπωρινής πατάτας κατά επιπλέον λεπτά ανεβάζοντας την τιμή της στα 48 λεπτά το κιλό. Τιμή που οριοθετεί -εάν θέλετε- και την στροφή που.......
μπορεί να κάνει ο παραγωγός προς την εποχική καλλιέργεια με μεγαλύτερη απόδοση της παραγωγής.
Επίσης, στην έκδοση μπορείτε να διαβάστε την συνέντευξη του αντιπροέδρου και αρμόδιου για θέματα μάρκετινγκ κου Ιάκωβου Βαλέρη, ο οποίος κάνει απολογισμό παρουσίας της ΕΑΣ στην 3η έκθεση FoodExpo και την αποκάλυψη για το νέο προϊόν. Και μιλάμε για την γραβιέρα εμπλουτισμένη με τέσσερα διαφορετικά βότανα Νάξου, κίνηση που έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και με τον κο Βαλέρη να κλείνει λέγοντας «τα καλύτερα έρχονται»
Ανάμεσα στα καλύτερα; Η παρουσία της διάσημης chef και γνωστής στο ελληνικό τηλεοπτική κοινό από την εκπομπή «τι θα φάμε σήμερα μαμά» Νταϊάν Κόχυλα, η οποία βρέθηκε στα γραφεία της ΕΑΣ με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μαργαρίτη και συζήτησαν θέματα .διαφήμισης και συνεργασίας.
Επίσης, αποκαλύπτουμε τη πρόθεση της ΕΑΣ να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την εκμίσθωση των δύο σφαγείων της Νάξου και έναν απολογισμό του παιχνιδιού «Απόδραση από το Τυροκομείο» με ομάδα από τη Σαντορίνη «Ατρόμητοι» να είναι οι μεγάλοι νικητές κερδίζοντας ένα 3ημερο ταξίδι στη Νάξο
Και τέλος, άρθρα από συνεργάτες και το .μηνιαίο αγροτικό δελτίο Καιρού αλλά και σύντομες ειδήσεις που αφορούν τους παραγωγούς.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :