Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

Η Μαζική Εστίαση θρηνεί

    Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» στο άκουσμα του θλιβερού γεγονότος του Θανάτου της Κατερίνας Παναγιώτη Μεσολογγίτη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της . Η Κατερίνα υπήρξε εξέχον μέλος του Σωματείου μας μέσα από την εξαιρετικά επιτυχημένη προσφορά της ίδιας αλλά και όλης της οικογένειας της στην Μαζική Εστίαση του νησιού μας.
    Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών η αυθεντικότητα το πηγαίο χαμόγελο , η συνέπεια και οι επικοινωνιακές αρετές όπως αυτές διαδραματίζονταν μέσα στο Ζαχαροπλαστείο του «Παναγιώτη»  σημάδεψαν κυριολεκτικά μια ολόκληρη εποχή και.......
δημιούργησαν τεράστιο πλήθος από μνήμες σε ντόπιους κατοίκους και επισκέπτες. Η συμμετοχή τους στην δημιουργία, την ανάπτυξη , αλλά και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Νάξου είναι ανυπολόγιστη.
   Η Κατερίνα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα αυτά έγινε το αγαπημένο παιδί όλων και πάντα θα ζει έτσι στις καρδιές μας. Η ενασχόληση της αργότερα στο Δημόσιο ήρθε να επισφραγίσει και να επιβεβαιώσει το ζήλο της μέσα από τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της προσφοράς της. Η Κατερίνα δεν ξέχασε ποτέ το σημείο αναφοράς της τη Μαζική Εστίαση γιατί την γνώριζε απ’  τις ρίζες της γιαυτό κι εμείς δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.
   Ας’ είναι ελαφρύ το χώμα που θα την  σκεπάσει. Είναι βέβαιο ότι στους  ουρανούς έχει πολλούς αγαπημένους που την περιμένουν αλλά στον πηγαιμό της θα την αγαπήσουν και οι Άγγελοι.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας
Απόστολος Ι. Καρεγλάς                             Ιωάννης Ε. Παπαδόπουλος


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :