Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

Θετική εισήγηση Δήμου Αθηναίων για διακίνηση Ναξιακών προϊόντων στου Ψυρρή το Πάσχα

 Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 8 Απριλίου, προκείμενου, όπως και πέρυσι, να εξασφαλίσει τη δυνατότητα απρόσκοπτης διακίνησης των Ναξιακών προϊόντων από παραγωγούς της Νάξου και κυρίως του Φιλωτίου στην αγορά του Ψυρρή κατά τις ημέρες του Πάσχα. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων εξέτασε και αποφάσισε να εισηγηθεί θετικά προς την.....
Περιφέρεια Αττικής για την έκδοση άδειας λειτουργίας αγοράς Ναξιακών προϊόντων.
Στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Μανόλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα και στα ναξιακά προϊόντα, στο θεσμό της πώλησής τους στου Ψυρρή εδώ και 60 χρόνια καθώς και στη νομότυπη πλέον διακίνησής τους στην αγορά.
 Παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν και μετά από προσωπική πίεση του Μανόλη Μαργαρίτη προς τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη και με την υποστήριξη της Προέδρου του εν λόγω Δημοτικού Διαμερίσματος κας Έλενας Αναστασίου, εξασφαλίστηκε τελικά η θετική εισήγηση του Δήμου Αθηναίων προς την Περιφέρεια Αττικής για τη διακίνηση των ναξιακών προϊόντων το τριήμερο του Πάσχα με τη δέσμευση ότι όλα θα γίνουν νομότυπα.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών ευχαρίστησε τόσο τον κ. Καμίνη αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξή τους και δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των σχετικών διατάξεων.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :