Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

Στις 15 Ιουλίου η λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου (Βίντεο)


Την Μ.Τρίτη 26/04/16 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πάρο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ .Σπίρτζη ήταν το νέο αεροδρόμιο Πάρου προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία των έργων του νέου αερολιμένα.
Τον υπουργό συνόδευαν ο βουλευτής κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος και ο διοικητής της ΥΠΑ κ. Κων. Λιντζεράκος. Στο.....
νέο αεροδρόμιο τον υπουργό υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων. Μπιζάς.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στην λειτουργία του νέου αερολιμένα Πάρου καθώς και στα συνοδά έργα που πρόκειται να ακολουθήσουν. Στόχος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι η λειτουργία του νέου αεροδρομίου στις 15 Ιουλίου του 2016.
Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης και στην επέκταση του αεροδρομίου της Σύρου καθώς και στη μελέτη διαφόρων λύσεων για το αεροδρόμιο της Νάξου και της Μήλου.

Ο Δήμαρχος Πάρου σε σύντομη δήλωσή του είπε πως η επίσκεψη του Υπουργού είναι μια ιστορική στιγμή για το νησί επισφραγίζοντας μια προσπάθεια των τελευταίων ετών ώστε επιτέλους να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο του νέου αεροδρομίου του νησιού.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα από τα έργα στο νέο αεροδρόμιο Πάρου και τις δηλώσεις του υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη και του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου.

http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/19217-stis-15-iouliou-i-leitourgia-tou-neou-aerodromiou-parou#sthash.YOtr5hnK.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :