Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

"Κολλημένοι με την μπάλα"

   Η Αποκριά  ίσως είναι η αντιπροσωπευτικότερη γιορτή της Νάξου. Μια γιορτινή περίοδος του χρόνου που έχει να παρουσιάσει πλήθος εθίμων και παραδόσεων. Τις Απόκριες γιορτάζει όλο το νησί. Στα χωριά μας εξελίσσονται εκπληκτικά δρώμενα που το καθένα απ’ αυτά  από μόνο του αποτελεί  πηγή έμπνευσης και είναι θησαυρός λαογραφικών και πολιτιστικών στοιχείων. Το τραγούδι, ο χορός , το κέφι, η ζωντάνια,  η δύναμη, η φάρσα, το γλέντι, το χιούμορ είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας του Ναξιώτη.  Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι η Νάξος είναι.....
πατρίδα του Θεού Διόνυσου  του θεού του κρασιού, του κεφιού και της χαράς.
   Απ’ αυτή τη γιορτή δεν μπορεί να λείψει ο Π.Α.Σ Νάξου. Η ομάδα μας παίρνει μέρος στο μεγάλο καρναβάλι της Κυριακής της Αποκριάς του 2016  στη Χώρα. Συμμετέχουμε με το πλήρωμά μας με θέμα:
« Κολλημένοι με την μπάλα »
Επειδή είμαστε «κολλημένοι με την μπάλα» , επειδή η μπάλα είναι η τρέλα μας, το κέφι μας, το παιχνίδι μας η χαρά μας ελάτε όλοι να γιορτάσουμε στο Καρναβάλι της Νάξου. Ελάτε να ανταλλάξουμε πάσες, ντρίπλες, σουτ και φυσικά γκολ πολλά πολλά θεαματικά γκολ. Μην λείψει κανείς. Θα μας βρείτε εκεί να σας περιμένουμε!!!
Για το ΔΣ
Το Γραφείο Τύπου του Π.Α.Σ ΝάξουBookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :