Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Κλήση της Βίλμας Αναγνώστου στην Εθνική Κορασίδων

Η Βίλμα (Βιλελμίνη) Αναγνώστου ειδοποιήθηκε από την Ομοσπονδία ότι την επόμενη Δευτέρα (07/03) θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα δώσει το παρών με το γκρουπ της Αθήνας ενόψει της στελέχωσης της Εθνικής Κορασίδων.
Η τιμή για την 15χρονη αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ Βίλμα Αναγνώστου είναι τεράστια. Αν και παγκορασίδα (αφού έχει γεννηθεί το 2001) θα βρεθεί ανάμεσα σε αθλήτριες που έχουν εμπειρία από την Α1 (Αλεξάκου, Καρακάση – Μαρκόπουλο) και σαφώς μεγαλύτερες αλλά με το αθλητικό θράσος που την διακρίνει είναι δεδομένο ότι θα......
πετύχει…

Από τις ομορφότερες στιγμές της καριέρας της, ήταν όταν για πρώτη φορά σε αγώνα της Α1 (κόντρα στον ΟΠΕ Ρεθύμνου) βρέθηκαν στο παρκέ ταυτόχρονα τέσσερις Ναξιώτισσες. Η Ελένη Φάρκωνα, η Κατερίνα Αξαοπούλου, η Ελίζα Αναγνώστου και η Βίλμα ή Βιλελμίνη Αναγνώστου. Ο Ζόραν Κόβαζιτς είχε αποφασίσει να δώσει χρόνο συμμετοχής στην 14χρονη (τότε) Βίλμα Αναγνώστου, και αυτή φυσικά, τον δικαίωσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αναγνώστου έχει γυαλίσει το μάτι των Ομοσπονδιακών, καθώς πριν από τρία χρόνια είχε επισκεφθεί τη Νάξο κλιμάκιο της εθνικής ομάδας και τότε είχαν σημειώσει τέσσερα ονόματα: Κυριακή Βασιλάκη, Ιωάννα Παντελιά, Ελένη Βαλληνδρά και Βίλμα Αναγνώστου.

Το δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Καλούνται οι κάτωθι αθλήτριες ώστε να δώσουν το παρών στη προπόνηση της 7ης Μαρτίου (16:45) στο κλειστό γήπεδο του Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Η προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Τάκη Φλώρου και του συνεργάτη του Κώστα Γκούντα και η προπόνηση θα έχει διάρκεια δύο ωρών (17:00 – 19:00). Μιλάμε λοιπόν για το κλιμάκιο της Αθήνας για την εθνική κορασίδων και οι αθλήτριες που κλήθηκαν είναι:  Ιωάννα Βογιατζόγλου, Αθηνά Βογιατζόγλου, Γεωργία Τζελέπη  (ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς), Ελένη Καρακάση, Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Μαρία Νταλ Λίντα (ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος»), Μαρία Μικέλη, Μιρέλλα Χαραλαμποπούλου (ΑΟ Αιγάλεω), Όλγα Ζαμπάτη, Χριστίνα Αδαμοπούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Έλενα Γκιούρδα (ΑΓΣ Άρτεμις), Ευφροσύνη Μπακοδήμου, Παρασκευή-Εβελίνα Φλιάκου (ΓΣ Πανιώνιος) και Βιλελμίνη Αναγνώστου (Πανναξιακός ΑΟΝ)«.
http://www.paon.gr/klisi-tis-vilmas-anagnostou-stin-ethniki-korasidon/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :