Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2016

Απροστάτευτος ο Πανναξιακός στο κλειστό της Σαντορίνης

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Πανναξιακός ΑΟΝ για την απρόκλητη και απαράδεκτη επίθεση στην αποστολή της ομάδας από οπαδούς του ΑΟ Θήρας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«Ο Πανναξιακός ΑΟΝ διαμαρτύρεται για την απρόκλητη και απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου κατά την άφιξη της στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης πριν......
την διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός ΑΟΝ.
Κατά την άφιξη του πούλμαν της ομάδας του Πανναξιακού, ομάδα οπαδών 15-20 ατόμων νεαρής ηλικίας που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο ανέμεναν την αποστολή της ομάδας μας και την υποδέχτηκαν με υβριστικά και απαράδεκτα συνθήματα κατά του συλλόγου. Κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τα μέλη της, άναψαν καπνογόνα κάποια από τα οποία έριξαν προς το μέρος των αθλητριών κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια και επιτέθηκαν στον team manager της ομάδας Δημήτρη Βιτζηλαίο, αρχικά φραστικά και στην συνέχεια με σπρωξίματα και προσωπικές ύβρεις για αυτόν και την οικογένεια του.
Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή μετείχαν και αθλήτριες 14 ετών συνοδευόμενες από τις μητέρες τους. Όλες αυτές οι απαράδεκτες εικόνες για το γυναικείο βόλεϊ και γενικότερα για τον αθλητισμό εκτυλίχθηκαν παρουσία του αντιπροέδρου του ΑΟ Θήρας, κου Σπυριδάκη ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Στη συνέχεια κατά τη είσοδο της αποστολής στον αγωνιστικό χώρο η ίδια ομάδα οπαδών, την «υποδέχτηκε» με αναρτημένο πανό στα κιγκλιδώματα με κατάπτυστα υβριστικά συνθήματα. Στις διαμαρτυρίες μας στους συντελεστές του αγώνα παρουσία του κου Σπυριδάκη, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας ήταν άκρως ειρωνικός, χωρίς να καταβάλει καμία προσπάθεια για να διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τελικά κατόπιν απαιτήσεως μας και παρέμβασης άλλων παραγόντων του ΑΟ Θήρας το υβριστικό πανό αφαιρέθηκε από το γήπεδο.
Πανναξιακός ΑΟΝΕίναι κρίμα για την μεγάλη επένδυση και προσπάθεια του Α.Ο. Θήρας στο γυναικείο βόλεϊ, να εκτίθεται έτσι από πολύ συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του, εξαιτίας των οποίων κλήθηκε και σε απολογία πολύ πρόσφατα για το ματς του πρωταθλήματος με τον Άρη, και από ένα μέλος του Δ.Σ. του, τον κύριο Σπυριδάκη.
Ο Πανναξιακός ΑΟΝ σύμφωνα με το αθλητικό ιδεώδες και τις αρχές φιλοξενίας από τις οποίες διέπεται καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άψογη φιλοξενία των αποστολών που έρχονται στο νησί μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτό και είναι αποδέκτης άριστων σχολίων και πολλών ευχαριστήριων ανακοινώσεων από τους συλλόγους που φιλοξενούνται στο νησί μας.
Η παρούσα ανακοίνωση δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας στον αγώνα. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Θήρας για την νίκη του και την είσοδο του στην τετράδα για πρώτη φορά στην ιστορία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.»
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :