Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Ο Συριανός που κέρδισε τις εντυπώσεις και το διαδίκτυο!


Είναι Συριανός,εντυπωσιακός,κούκλος και στο Συριανό Καρναβάλι δεν τον πτόησε τίποτα,καμία βροχή κανένα κρύο και δικαιολογημένα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του!
Η ομάδα του ΄ΝΕΟ-ΡΙΟ ΣΥΡΟΥ΄ ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού Καρναβαλιού, αυτή που »έφαγε» την πιο πολύ βροχή και κρύο. Δεν νομίζουμε ότι κανείς από εμάς δεν σκέφτηκε τι θα κάνει την ώρα της καταιγίδας, ο Δημητριανός Χατζαντώνης οποίος φορούσε τα .......απολύτως απαραίτητα…



Τον παρακολουθούμε πάρα πολύ καιρό,μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα και όχι μόνο,κάθε του αντίδραση (φωτογραφία,comment κ.α) πραγματικά προκαλεί έναν μικρό πανικό και «ρίχνει» τα κοινωνικά του δίκτυα για πολύ ώρα.


Οι φωτογραφίες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη.Κάποιοι νομίζουν βέβαια ότι έχει δραπετεύσει από κάποιο defile σχεδιαστή ή από κάποιον ξένο editorial.
Εμείς όμως τον ανακαλύψαμε,μας έρχεται από την όμορφη Σύρο και δεν είναι μοντέλο……!!!!







Είναι Κομμωτής άλλα και personal trainer και η επιλογή του για να ασχοληθεί με αυτά τα 2 επαγγέλματα είναι γιατί του αρέσει η ισορροπία στην εμφάνιση και σε αυτό είναι λαμπρό παράδειγμα ο Δημητριανός,που φροντίζει η εικόνα του να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεγμένος.


Αγαπά ιδιαίτερα τον τόπο του,την Σύρο και αυτό το είδαμε και πρόσφατα στην γιορτή του καρναβαλιού,όπου έκλεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά τις εντυπώσεις.Φροντίζει και ο ίδιος βέβαια μέσα από την αγάπη του στο νησί να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μας δείξει πόσο υπέροχο νησί είναι.


Βέβαια ο Δημητριανός δεν είναι ένας ήρεμος άνθρωπος άλλα με την καλή έννοια.Ασχολείται και με το Pole aerial dance άλλα και με την γυμναστική.
Παρθένος στο ζώδιο με ωροσκόπο σκορπιό,ένας δύσκολος συνδυασμός άλλα όχι ακατόρθωτος.


Εμείς τον συμπαθούμε για έναν λόγο παραπάνω από όλα αυτά που μπορείτε να φανταστείτε και αυτός είναι γιατί λατρεύει τις γάτες,οπότε και ως χαρακτήρας έχει πάρει πολλά στοιχεία από την αυτονομία άλλα και την συμπεριφορά ενός γάτου.


Τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε να μοιραστεί προσωπικά του πράγματα μαζί μας άλλα και την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών του.Σίγουρα δεν θα μείνουμε μόνο εδώ,θα συνεχίσουμε και σε άλλα γιατί ο Δημητριανός…προκαλεί εγκεφαλικά και πολλά άλλα στα social media..!!!!



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :