Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Ευχαριστήριο Δήμου Νάξου προς τους συντελεστές των καρναβαλικών εκδηλώσεων

Μετά την ολοκλήρωση των καρναβαλικών δρώμενων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οφείλει να ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν και συμμετείχαν στη διοργάνωσή τους, τους εθελοντές, τους χορηγούς αλλά και όσους έλαβαν μέρος σε αυτές, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους!  
Η αναβίωση των εθίμων στα χωριά, τα Χοιροσφάγια, οι Κουδουνάτοι και οι Κορδελάτοι σε συνδυασμό με τις Λαμπαδηφορίες, το θεατρικό δρώμενο της «Αρπαγής του Διονύσου» και το Καρναβάλι χάρισαν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και ......
χαράς στους ντόπιους και στους δεκάδες επισκέπτες που επισκέφτηκαν το νησί αλλά και σε πολλούς άλλους που παρακολούθησαν τα δρώμενα μέσω του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.
Η Νάξος πρωταγωνίστησε χάρη στην ομαδικότητα και τον εθελοντισμό, που αποτέλεσαν το θεμέλιο λίθο για την επιτυχία των δράσεων. Για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι με ομοψυχία μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει τα μέγιστα ώστε η ιδέα να ενισχυθεί και το «Διονυσιακό Καρναβάλι της Νάξου» να γίνει θεσμός και πόλος έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Καλή Σαρακοστή! 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :