Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Διακοπή κυκλοφορίας στον οικισμό Αγίας Άννας

 ΘΕΜΑ:      Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

 Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος και προκειμένου να ολοκληρωθεί το δίκτυο του οικισμού της Αγίας Άννας, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της περιοχής του δημοτικού πάρκινγκ.
Τη Δευτέρα 7/3/2016 θα ξεκινήσουν οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής του δικτύου, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών προς......
το λιμάνι Αγίας Άννας και τις Νότιες παραλίες, θα πραγματοποιείται περιφερειακά, μέσω του δρόμου Αγίου Αρσενίου – Αγίας Άννας. Επιπλέον θα δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος αεροδρόμιο – Βαγιά, στον οποίο η διέλευση θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τις οριστικές εργασίες αποκατάστασης της ασφαλτόστρωσής του.
Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.





Ο Δήμαρχος



κ.α.α.












Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Αντιδήμαρχος


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :