Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Νικητής το ποδόσφαιρο

Ο Π.Α.Σ Νάξου απευθύνει τις θερμές του ευχαριστίες  στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου έπειτα από τους μεταξύ μας αγώνες τόσο της Κ-13 όσο και της Κ-17 στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε ήταν άριστες και δηλώνουν την αντίληψη των ανθρώπων της Θύελλας για το ........
άθλημα.
   Η θερμή φιλοξενία με την οποία μας περιέβαλαν στο νησί τους . Η προετοιμασία και η  σημασία που έδωσαν στους αγώνες (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) με σκοπό να τους αναδείξουν σε ομαδική εορταστική συνεύρεση στα πρότυπα μεγάλων ομάδων. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.  Η παρουσία πλήθους κόσμου στις κερκίδες οι οποίοι με τον ενθουσιασμό και την υποδειγματική συμπεριφορά τους ενθάρρυναν τις προσπάθειες των αθλητών που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος.  Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του σωματείου και δεν θα αργήσουν να αποδώσουν καρπούς.
   Ήταν πραγματικά μία αγωνιστική ημέρα η  οποία δεν ανέδειξε ένα και μοναδικό νικητή στον αγώνα αλλά κυρίως καταξίωσε το ποδόσφαιρο.  Ευχόμαστε στη Θύελλα Καμαρίου καλή συνέχεια, να ευοδωθούν οι κόποι των ανθρώπων της.  Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συγχαρητήρια και είναι ικανές να συμπαρασύρουν κι άλλους να τους μιμηθούν. Έτσι θα κερδίσει συνολικά το τόσο ταλαιπωρημένο άθλημα του ποδοσφαίρου στη Χώρα μας. Ειλικρινά ευχαριστούμε.
Για το ΔΣ

Το Γραφείο Τύπου του Π.Α.Σ Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :