Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ(Κ13)-ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ(Κ13) 0-9!!! (video)

Μετά από 8 ώρες ταξιδιού, που ξεκίνησε την Κυριακή στις 07:15 φτάσαμε στο γήπεδο της Μήλου. Εκεί μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.
Βρήκαμε ένα γήπεδο, με πολλούς φιλάθλους στις κερκίδες και στολισμένο με μπαλόνια και σημαίες σαν να ήταν μια μεγάλη γιορτή.
Για άλλη μια φορά η διοίκηση και τα άτομα της ομάδος μας επιφύλαξαν μια πολύ θερμή υποδοχή και μια εξαίρετη φιλοξενία όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
Το ίδιο και οι πραγματικά ΦΊΛΑΘΛΟΙ και όχι οπαδοί στην κερκίδα, που βοηθούσαν την ομάδα τους καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα, άλλα και..... χειροκροτούσαν τις καλές προσπάθειες των αντιπάλων τους.
Θα έλεγε κάποιος ότι ή ότι ο ΔΙΑΣ καταγόταν από την Μήλο ή ότι οι Μηλιοί κατάγονται από τα μέρη του Ολύμπου.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν προς αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ λίγο.
Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει όλοι μας να παίρνουμε μαθήματα και να παραδειγματιζόμαστε από αυτούς.Τότε ίσως μια μέρα τα γήπεδα μας θα είναι γεμάτα από τέτοιους φιλάθλους και οι κερκίδες του εξωτερικού θα ζηλεύουν τις δικές μας.
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Πέτυχε πολύ γρήγορα το πρώτο γκολ (στο 2΄)και επικράτησε με άνεση επί της αντιπάλου της .Το τελικό 0-9 είναι ένα σκορ που τα λέει όλα.
Ευχόμαστε η καλή προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την ομάδα να έχει κάθε βοήθειά από όπου και αν χρειάζεται για συνεχίσει να κοσμεί το πρωτάθλημα μας .


Φάσεις και γκολ από τον αγώνα μπορείτε να δείτε παρακάτω

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :