Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Υποτονική η συμμετοχή της Πάρου στην καθολική απεργία!

Η σφοδρή αντίδραση του κόσμου της εργασίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, η οποία εκφράστηκε με καθολική απεργιακή κινητοποίηση και συλλαλητήρια σε ολόκληρη τη χώρα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, καταγράφεται ως υποτονική απεργιακά για το νησί της Πάρου.

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και όχι μόνο, ενόψει του νέου ασφαλιστικού, η συμμετοχή της Πάρου φαίνεται να μην......
ήταν η αναμενόμενη καθώς η πλειονότητα των καταστημάτων στην παραλιακή οδό παρέμειναν ανοιχτά. Στη διασταύρωση του Γκίκα επίσης παρέμειναν αρκετά μαγαζιά ανοιχτά, ενώ αντίθετα, σχεδόν καθολική ήταν η συμμετοχή στην απεργία των καταστημάτων στην περιφερειακή οδό της Παροικίας.

Μια περιορισμένης συμμετοχής πορεία παριανών πολιτών πραγματοποιήθηκε από το Δημαρχείο Πάρου μέχρι την πλατεία Μαντώ Μαυρογένους ενώ στη Νάουσα αρκετά καταστήματα παρέμειναν κλειστά με κάποιες βέβαια εξαιρέσεις λειτουργίας ώστε να μην μπορούμε να μιλήσουμε για απεργιακή καθολικότητα και στη Νάουσα.

Συγκεχυμένη και «μοιρασμένη» υπήρξε επίσης και η απεργιακή εικόνα για τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες της Πάρου, ενώ όπως προαναφέρθηκε το προγραμματισμένο συλλαλητήριο και η πορεία των απεργών - διαδηλωτών στην Παροικία, καθώς φαίνεται, δεν είχαν την προσδοκώμενη συμμετοχή.

http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/18168-ypotoniki-i-symmetoxi-tis-parou-stin-katholiki-apergia#sthash.InzwBaQl.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :