Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Ακόμα μια νίκη του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 3-1 του μαχητικού Φιλαθλητικού στην Λάρισα.
Με τη γηπεδούχο ομάδα εδώ και καιρό να αγωνίζεται με ένα νεανικό σύνολο, ο Πανναξιακός ξεκίνησε το ματς με τις Δρακουλίδου, Νούσια και σταδιακά ο......
Ζόραν Κόβαζιτς έριχνε στο ματς κι άλλες αθλήτριες από τον πάγκο με την ομάδα του να φτάνει εύκολα στο 0-2.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Φιλαθλητικός έχοντας αποβάλλει το άγχος και εκμεταλλευόμενος την χαλάρωση του Πανναξιακού έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς κατέκτησε εύκολα το τρίτο σετ, ενώ στο τέταρτο σετ έγινε μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 13-13.
Εκεί όμως ο Πανναξιακός με πίεση στο σερβίς ξέφυγε με 13-18 και κράτησε αυτή τη διαφορά ως το τέλος.

Τα σετ: 10-25, 13-25, 25-15, 20-25
Φιλαθλητικός (Πράππας) Τζούριτς, Μπαζιάνα, Μαυροπάνου Χατζηελευθερίου, Υφαντή Μπάλα, Αναγνωστοπούλου -λ / Ντουλμπέρη, Γκαμζάρη, Γαλογαύρου, Σταμπουλή.
Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Δρακουλίδου, Καρπουζά, Διώτη, Νούσια, Περίν, Μεταξά, Κελεσίδου -λ / Αποστολίδου, Γκιαούρη, Φάρκωνα, Τοτσίδου, Μιλοβάνοβιτς.

Λάμπρος Πράππας: «Θέλω να πω ένα μπράβο στα κορίτσια για την εμφάνιση τους σήμερα. Προσπαθήσανε και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Πήραμε ένα σετ που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας, αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Σίγουρα όμως η σημερινή εμφάνιση ήταν μια τονωτική ένεση για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές».
Ζόραν Κόβαζιτς: «Σήμερα ήθελα να δω και τις άλλες αθλήτριες της ομάδας μου, αφού πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά από το τρίτο σετ και μετά χάσαμε το ρυθμό και την αυτοσυγκέντρωση μας, ωστόσο στα μέσα του δ’ σετ επανήλθαμε. Σίγουρα δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση μας μετά το τρίτο σετ, αλλά κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε»
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :