Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

ΝΑΞΟΣ: Φθορές και βανδαλισμοί στα ξύλινα κιόσκια της Έλλης

Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε επανειλημμένα, το τελευταίο διάστημα, ότι άγνωστοι προκαλούν ζημιές και βανδαλισμούς σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους και σε πάρκα. Πρόσφατα, στόχος ήταν το Άλσος της Έλλης, προξενώντας ζημιές και φθορές στα ξύλινα κιόσκια  που έχουν τοποθετηθεί μέσα στο χώρο. Για τους βανδαλισμούς ο Πρόεδρος του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. κατέθεσε αγωγή κατ΄ αγνώστων.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διαμόρφωση και η συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και οι κάθε είδους κατασκευές που τοποθετούνται σε.......

αυτούς κοστίζουν και επιβαρύνουν το Δημοτικό προϋπολογισμό, με στόχο την αναψυχή κι εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτείται σεβασμός της δημόσιας περιουσίας, η οποία κατ΄επέκταση αποτελεί περιουσία όλων εμάς των δημοτών και οφείλουμε να τη σεβόμαστε, να την περιφρουρούμε και να την φροντίζουμε.     
Για αυτό, ζητείται η συνεργασία και η αρωγή όλων, προκειμένου να περιοριστούν τα φαινόμενα αυτά. Απευθύνουμε έκκληση όσοι διαπιστώνουν κάτι ύποπτο να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές, αποτρέποντας έτσι ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.
Οφείλουμε να σεβόμαστε και να περιφρουρούμε τους κοινόχρηστους χώρους.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :