Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016

Ηττήθηκε από τα λάθη του και την… γαστρεντερίτιδα ο Πανναξιακός

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Πανναξιακός στη Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών.
Μετά από δύο σερί χρονιές στο φάιναλ φορ και μάλιστα με παρουσία στον τελικό της Πύλου (2014), ο Πανναξιακός λέει πρόωρα αντίο στο θεσμό του κυπέλλου καθότι ηττήθηκε στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ για την προημιτελική φάση του θεσμού…
Ο Πανναξιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό στο......
νοκ-αουτ αγώνα της Γ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας καθώς αντίπαλός του δεν ήταν μόνο η ομάδα του Γιώργου Ρούσση αλλά και ο δικός του κακός εαυτός σε συνδυασμό με την.. γαστρεντερίτιδα που «χτύπησε» σχεδόν την μισή ομάδα της Νάξου.

Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού πήραν κεφάλι στο σκορ από την αρχή του αγώνα και ουσιαστικά απειλήθηκαν μόνο στο τρίτο σετ και μετά το 19-13.

Πιο αναλυτικά, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα καθώς μετά το 6-4 φρόντισαν να ανεβάσουν ταχύτητα στην απόδοσή τους και με αποτελεσματικές επιθέσεις να κάνουν το 9-5 και το 17-8 για να ολοκληρωθεί η επικράτησή τους με το 25-13.

Το δεύτερο σετ είχε ανάλογη εικόνα για τον Παναθηναϊκό ο οποίος έκανε γρήγορα το 6-3 και το 14-7 αποκτώντας διαφορά ασφαλείας. Ο Πανναξιακός χωρίς να μπορεί να τελειώσει τις επιθέσεις του έμεινε πίσω με 18-11 και 20-13 για να έρθει το 2-0 με το 25-17.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 6-3 και 12-7, ενώ λίγο αργότερα η διαφορά πήγε στο + 6 με το 19-13. Ωστόσο ο Πανναξιακός προσπάθησε να γυρίσει τον αγώνα μειώνοντας σε 19-17 και 21-20. Μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν είχε την ευκαιρία με κόντρα επίθεση ωστόσο το μπλοκ της Τζίμα έκανε το 22-20 και η Μόλναρ το 23-20. Κάτι που έδωσε ψυχολογία στις γηπεδούχες που έφθασαν στο 25-22 και το 3-0 και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης”.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Ρούσης): Κωνσταντινίδου 6, Νομικού 13, Καββαδία 8, Τσίμα 10, Ρόγκα (λ), Κουτουξίδου 2, Μόλναρ 10, Παπαδοπούλου και οι πόντοι του προήλθαν από: 4 άσσους, 37 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Κόβαζιτς): Μιλοβάνοβις, Καρπουζά, Τοτσίδου, Διώτη, Φάρκωνα, Περίν, Κελεσίδου -λ / Μεταξά, Αποστολίδου, Νούσια, Δρακουλίδου (δεν αγωνίστηκε η Γκιαούρη) και οι πόντοι προήλθαν από: 4 άσσους, 37 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 6 λάθη αντιπάλων

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (05/02) η αποστολή του Πανναξιακού θα ταξιδέψει με τρένο για την Θεσσαλονίκη όπου το Σάββατο (06/02, 16:00) θα αντιμετωπίσει στον Εύοσμο τον Αίαντα με ζητούμενο τι άλλο από την 4η διαδοχική νίκη ώστε να μπορέσει να «δέσει» τη παρουσία της στην πρώτη τετράδα που είναι και ο μοναδικός στόχος της ομάδας από εδώ και πέρα…

 http://www.paon.gr/ittithike-apo-ta-lathi-tou-kai-tin-gastrenteritida/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :