Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

Κάθε φορά που σκοράρει ο Ράμσεϊ πεθαίνει ένας επώνυμος. Αυτή τη φορά ο Ντέιβιντ Μπάουι !!! (video)

Απίστευτη σύμπτωση
Το όνομα του Ντέιβιντ Μπάουι προστέθηκε στην μακάβρια λίστα των... θυμάτων του άσου της Άρσεναλ. Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίντνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς και σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, μεταξύ άλλων. Τώρα και ο Μπάουι! Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και το κακό έχει παραγίνει με τον Ράμσεϊ.
Αναλυτικά τα...
θύματα:

2 Μαΐου 2011: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέφτει νεκρός από πυρά Αμερικανών πεζοναυτών. Μια μέρα πριν ο Ουαλός είχε σκοράρει στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

2 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει ξανά και δύο 24ωρα μετά πεθαίνει ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς

20 Οκτωβρίου 2011: Σκοτώνεται ο Καντάφι, ενώ μια μέρα πριν ο Ράμσεϊ είχε σκοράρει κόντρα στη Μαρσέιγ.

11 Φεβρουαρίου 2012: Σκοράρει κόντρα στην Σάντερλαντ και λίγο αργότερα αρχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον δεν είναι πια στη ζωή.

30 Νοεμβρίου 2013: O Ράμσεϊ έβαλε δύο γκολ σε αγώνα, ενώ λίγες ώρες μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ.

11 Αυγούστου 2014: Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του. Λίγες ώρες νωρίτερα ο Ράμσεϊ έχει σκοράρει στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

24 Αυγούστου 2014: Ο σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του βρετανικού κινηματογράφου, αφήνει την τελευταία πνοή του σε ηλικία 90 ετών. Στις 19 Αυγούστου, ο Ράμσεϊ είχε βρει δίχτυα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπεσίκτας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

11 Ιανουαρίου 2016: Γίνεται γνωστό ότι ο Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή μετά από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. O 25χρονος μέσος ήταν ένας από τους τρεις σκόρερ της Άρσεναλ στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Σάντερλαντ το απόγευμα του Σαββάτου! 


Πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :