Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

H UNESCO βραβέυει την ΕΑΣ Νάξου!!

Το δεύτερο φύλλο της μηνιαίας εφημερίδας «η Φωνή» της ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ είναι γεγονός και από σήμερα είναι στα χέρια των μελών της Ενωσης Αγροτικών Συναιτερισμών Νάξου.
Εχει ως βασικό θέμα την βράβευση με την οποία θα τιμηθεί η ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ το βράδυ της Κυριακής από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την κοινωνική της προσφοράς στη μάχη που δίνεται για την καταπολέμηση της φτώχειας και της κάλυψης των....
καθημερινών αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μας. Η σχετική βράβευση έρχεται ως η καλύτερη επιβράβευση για την προσφορά της ΕΑΣ Νάξου και στο πρόσωπο του Προέδρου της που θα τιμηθεί το βράδυ της Κυριακής βραβεύονται όλα τα μέλη της «Ενωσης»
Επίσης, στο δεύτερο φύλλο, θα βρείτε την πραγματοποίηση των δεσμεύσεων που είχε λάβει η διοίκηση της ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ για αυξήσεις στις τιμές του γάλακτος (κατά 2,5 λεπτά) και της φθινοπωρινής πατάτας (στα 45 λεπτά) και βέβαια το νέο project με την προσπάθεια αγοράς μηχανημάτων που θα μπορούν να προειδοποιούν τους αγρότες για τον περονόσπορο, ο οποίος αποτελεί το χειρότερο εχθρό τους.
Στο φύλλο που κυκλοφορεί επίσης υπάρχει αναφορά στο «Μυστικό Τυροκομειό του Αί Βασίλη» με τους δύο ..Αι Βασίληδες να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους και βέβαια τη συμμετοχή της ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ σε ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν ως στόχο τη καλύτερη δυνατή διατροφή κυρίως των νέων.
Και στον επίλογο; Συμβουλές από τους ειδικούς τους αγρότες σε θέματα της καθημερινότητας τους.


Ημερομηνία: 23/12/2015
Αρ. Πρωτ.:  7720


Προς: ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΟΥΝΗ

Θέμα: “Πρόσκληση σε τιμητική απονομή”

Αξιότιμοι κύριοι,
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ιδιαίτερα σημαντική και ευγενική σας προσφορά. Η συμβολή ήταν και είναι πολύτιμη για την δημιουργία και τη διατήρηση των μόνιμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης Της Φτώχειας που δημιούργησε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών του δράσεων. Έχουμε δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κοινωνικής προσφοράς το οποίο περιλαμβάνει κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, υπνωτήριο, γραφείο διαμεσολάβησης, λαχανόκηπο, τράπεζα χρόνου, ανοιχτό κέντρο διημέρευσης και κοινωνικό εστιατόριο.
Με τη δική σας βοήθεια δίνουμε ανάσα και πνοή αισιοδοξίας σε μια περίοδο δύσκολη για όλους τους συνανθρώπους μας.
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς σας μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα σας απονείμει τιμητική πλακέτα στην ειδική αφιερωμένη στους χορηγούς εκδήλωση που διοργανώνει στην αίθουσα GALAXY του Ξενοδοχείου HILTON, στις 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για την παρουσία σας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2016

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.


Με τιμή,
ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική


Ιωάννης Μαρωνίτης


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :