Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016

Πρωταθλήτριες οι νεάνιδες του Πανναξιακού


Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι νεάνιδες του Πανναξιακού στέφθηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Νεώριου Σύρου με 3-0 σετ.
Οι «μικρές» του Πανναξιακού ήθελαν μόνο 2 σετ για να πανηγυρίσουν καθώς είχαν κερδίσει στη Σύρο με 3-1 και χρειάζονταν μόνο ένα βαθμό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Φυσικά από τους πανηγυρισμούς δεν έλειψαν και οι απαραίτητες…. σέλφι με τα χαμόγελα των.......
κοριτσιών μας να στολίζουν την μεγάλη αυτή νίκη και σε πρώτο πλάνο η «πολύτιμη» κούπα.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πανναξιακού δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Προηγήθηκαν εύκολα με 9-1, για να πάρουν τελικά το σετ με 25-12.
Στο δεύτερο σετ ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά, ενώ το Νεώριο προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό, μειώνοντας σε 10-6. Η ομάδα του Χρήστου Σκερτα συνέχισε να κυνηγάει το σκορ μειώνοντας σε 20-17. Κάπου εκεί τα κορίτσια του Γιαννη Φραγκίσκου, έδειξαν πιο ψύχραιμα και με όπλο το καλό σερβις έκαναν το 23-18, με την Ζαζανη να κάνει το 24-19 και με ένα λάθος στη συνέχεια να γίνεται τελικά το 25-20, που ουσιαστικά έδωσε τον τίτλο στον Πανναξιακό.
Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο -πόντο (6-6). Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός «πάτησε γκάζι» και έφτασε εύκολα στο 19-12. Το τελικό 25-14 ήρθε εύκολα για τις Ναξιώτισσες που πανηγύρισαν έξαλα τον 2ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος.
paon-neorio

Νεανιδες Πανναξιακος ΑΟΝ – ΑΣΕ Νεωριου 3-0 (25-12, 25-20, 25-14)
Διαιτητες: Μουστακη – Κατσουλης / Σημειωτρια: Τσακωνιατου
Πανναξιακος ΑΟΝ (Φραγκίσκος): Αναγνώστου Λ., Αναγνώστου Β., Γεροντη, Ζαζανη, Παντελια, Βασιλακη, Σταυροπούλου, Βαθρακοκοιλη, Ρωτα, Βόμβα.
ΑΣΕ Νεωριου (Σκερτας): Ρούσσου Α., Πριντεζη Μ., Κοκμοτου Ν., Μπουντούρη, Κοκμοτου Β., Πάχη, Παπουτσα, Σκουλατου, Καραβανα.
Με πληροφορίες από sportcyclades.gr και http://www.greekvolley.com/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :