Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Με «πόνο καρδιάς» ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει τη συμφωνία ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων.

Ανακοίνωση Τάκη Ρήγα πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Κυκλάδων 
Ιδεοληπτικοί, δημοκόποι και υποκριτές. Χαρακτηρισμοί επιεικείς για τους Βουλευτές  και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πριν καταλάβουν την εξουσία κατήγγειλαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι με την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, ξεπουλούν στους ξένους τη δημόσια περιουσία.
Ποιος δεν θυμάται τις κινητοποιήσεις που......
οργάνωσαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στη Σαντορίνη, τους προπηλακισμούς που υπέστησαν οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ όταν επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο, αλλά και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις και υποσχέσεις, ότι δεν θα επιτρέψουν το «ξεπούλημα» του αεροδρομίου;
Αποτέλεσμα; Ο «ουλτραμνημονιακός» ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τελικά την ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων μεταξύ των οποίων αυτά της Σαντορίνης και της Μυκόνου.
Υπέγραψε την ίδια ακριβώς συμφωνία που ως αντιπολίτευση κατήγγειλε σαν «ξεπούλημα», χωρίς να αλλάξει ούτε ένα «και».
Το έκαναν βέβαια με «πόνο ψυχής» όπως είπε στη Βουλή ο αρμόδιος Υπουργός, θεωρώντας ότι έτσι διασώζει την αντιμνημονιακή τιμή του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σε όλα σχεδόν τα ζητήματα η Κυβέρνηση της Αριστεροακροδεξιάς παίζει καθυστέρηση και στο τέλος δέχεται μαζεμένα τα γκολ.  Στην περίπτωση των αεροδρομίων το τίμημα παρέμεινε το ίδιο, οι όροι παραχώρησης οι ίδιοι, η διάρκεια της παραχώρησης η ίδια.  Απλώς καθυστέρησε ένα σχεδόν χρόνο η είσπραξη του τιμήματος, η έναρξη των επενδύσεων στις οποίες ιδιωτική εταιρεία υποχρεούται να προχωρήσει και η βελτίωση της εικόνας και της λειτουργίας των αεροδρομίων. Ιδεοληψίες, ψέματα, ασχετοσύνη και τελικά βλάβη στα συμφέροντα του Δημοσίου.
Τελικά μ’ αυτή την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  «η αλήθεια τόπο να σταθεί, μια σπιθαμή δε θα βρη» όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής. Κωστής Παλαμάς.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :