Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015

Το εντός έδρας αήττητο σε μπάσκετ και βόλεϊ θέλει να διατηρήσει το Σαββατοκύριακο ο Πανναξιακός

Η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.  καλεί τους φίλους της ομάδας μας και γενικά το φίλαθλο κοινό της Νάξου, το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου, στο Κλειστο Γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για 2 πολύ σπουδαία "Αιγαιοπελαγίτικα" ντέρμπι σε μπάσκετ και βόλλεϋ, με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία, σε ένα διήμερο που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει το νησί μας.
Η αρχή γίνεται το Σάββατο στις 19.30, οπου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Ανδρών, η ομάδα μας μπάσκετ αντιμετωπίζει τον, 2ο στη βαθμολογία, Ιπποκράτη Κω με......
μοναδικό στόχο μιά ακόμα μεγάλη νίκη που θα τον φέρει μία ανάσα από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η συνέχεια, το ίδιο συναρπαστική, την Κυριακή στις 17.00, για την 10η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Γυναικών, η ομάδα βόλλεϋ, στο μεγάλο "Κυκλαδίτικο" ντέρμπι, θα αγωνιστεί απέναντι  στον Α.Ο. Θήρας με το νικητή του αγώνα να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ 9 ΝΙΚΕΣ, ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΝΑΞΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΡΙ.


Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :