Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΕΕΕΕΚ Νάξου


Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
Έκλεισε ο κύκλος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΕΕΕΕΚ Νάξου με την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Μεσα στο κατάμεστο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, πρωταγωνίστησαν οι μαθητές σε μια δραματοποιημένη αφήγηση του γνωστού παραμυθιού «ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΛΑ» του Ευγ. Τριβιζά. Ο μοναδικός τρόπος που παρουσίασαν οι μαθητές με τις ιδιαίτερες ικανότητές τους και την βοήθεια των καθηγητών, συγκίνησε και ....ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και τραγούδια με χορό από το σύγχρονο ρεπερτόριο.




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – Φίλων ΑΜΕΑ Νάξου είχε προμηθευτεί δώρα που μοίρασε ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά των ειδικών σχολείων (Δημοτικό και Νηπιαγωγείο) Αγίου Θαλλαλαίου και του ΕΕΕΕΚ. Οι γονείς είχαν παρασκευάσει γευστικούς μεζέδες και λιχουδιές που γεύτηκαν στο τέλος της γιορτής οι παρευρισκόμενοι.


ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ


Εν τω μεταξύ πρέπει να σημειωθεί η μεγάλη επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, το οποίο έλαβε χώρα στην Παραλία της Νάξου το 3ήμερο 18-20 Δεκεμβρίου. Εκατοντάδες πολίτες επισκέφθηκαν την έκθεση των αντικειμένων που δημιούργησαν οι μαθητές με τους καθηγητές τους. Όλοι και καθένας ξεχωριστά, κατέθεσαν την αγάπη τους με τον δικό τους τρόπο.


Πολλά από τα αντικείμενα που πλαισίωσαν το Bazaar ήταν δωρεές από ιδιώτες τους οποίους και ευχαριστούν ιδιαίτερα οι συντελεστές της εκδήλωσης όπως επίσης και τους χορηγούς. Πιο συγκεκριμένα προσέφεραν τις δημιουργίες τους:
  1. Το 2ο Νηπιαγωγείο Νάξου που επισκέφθηκε το σχολείο μια μέρα νωρίτερα .
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τα μικρά νήπια με τους γονείς και τις νηπιαγωγούς τους γνωρίστηκαν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ, ενώ παρέδωσαν τις πολλές και όμορφες δημιουργίες τους για το bazaar.
  1. κ. Αννα Πρέκα  (δημιουργίες Ντε Κουπαζ)
  2. κ. Λένα Μανδηλαρά (ζωγραφική σε βότσαλα)
  3. κ. Κατσαρά Ευαγγελία (χειροποίητα σαπουνάκια)
Εθελοντικά συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ καθώς και οι κ.κ. Σταυρούλα Παπανδρέου, Μαρία Καραλή και Ευαγγελία Γιαλή - Πιταρά
ΧΟΡΗΓΟΙ ήταν οι παρακάτω επιχειρήσεις και επιχειρηματίες:
  1. Καφε – Ζαχαροπλαστείον ΑΚΤΑΙΟΝ Καλ. Φραγκίσκου και Σταμ. Ξενάκη
  2. Υιοι Ευαγγέλου Φραγκίσου – ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
  3. ΕΑΣ Νάξου
  4. Super Market ΒΙΔΑΛΗ
  5. Super Market ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗ
  6. Στέλιος Κορρές – Παραδοσιακός φούρνος Ζαχαροπλαστείο

7.       Μιχάλης Μαθιάσος POWER SOUND Ηχητικά Συστήματα

8.       Μαρίνος Συριανός – Είδη ηλεκτροφωτισμού

9.       Κυριάκος Τσιμπλάκης – Παραδοσιακά προϊόντα

10.   Οπωροπαντοπωλείο «ΜΠΑΞΕΣ» - Φακίνου Κατερίνα

11.   ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ – Φυτώριο κ. Γιάννη Δημητροκάλλη

12.   Κάγκανης Μιχαήλ και Στέλιος - JACK'S DONUTS

13.   ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ Δημ. Εμμ. Λιανόπουλος

14.   ΓΡΗΓΟΡΗΣ μικρογεύματα ( Νίκος Ρεφενές και Νίκος Δ. Φραγκίσκος)

15.   SPICY RADIO – Ραδιοφωνικός Σταθμός

 

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο και να ευχηθούν σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :