Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

Λιοντάρι ο Πανναξιακός κατασπάραξε τον "μεγάλο" Ιπποκράτη

Παίζοντας ψυχομένα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με καθαρό μυαλό και απίστευτο μπασκετικό οίστρο, οι παίκτες του Πανναξιακού κατάφεραν να κρατήσουν απόρθητο το κάστρο τους,  στο 7ο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, νικώντας τον Ιπποκράτη με 58-57
Η ομάδα των Κυκλάδων, επέστρεψε στις νίκες μετά την οδυνηρή ήττα από την Αγία Παρασκευή και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αναθεωρώντας τον αρχικό σχεδιασμό και βάζοντας νέους στόχους για τη συνέχεια .
Το παιχνίδι ήταν αυστηρά ακατάλληλο για καρδιακούς. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ντέρμπι  με πολλές εναλλαγές στο σκόρ, σκληρές μάχες κάτω από το καλάθι  και της δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους δυο αντιπάλους ισόπαλους  23-23, ενώ το ίδιο σκηνικό διατηρήθηκε και στη συνέχεια, με απίστευτο  σασπένς  και βασανιστική αγωνία που.......
κράτησαν καθηλωμένους τους θεατές και ανέβασαν του παλμούς σε απαγορευτικά επίπεδα.
Ο Πανναξιακός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι,  ήταν πιο ψύχραιμος όταν η μπάλα έκαιγε και κατάφερε με τη σωστή καθοδήγηση του προπονητή του να πάρει τη νίκη  με 58-57,  νικώντας μια από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο.

Πανναξιακός – Ιπποκράτης 58-57
Τα δεκάλεπτα: 12-11, 23-23, 45-39, 58-57.
Διαιτητές: Κονταράτος- Καρακωνσταντόπουλος.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δαμιανίδης): Πολίτης 8 (2), Καρβούνης 3, Καλαβρός, Μαγιτόμπε, Καζακίδης, Καραγιάννης, Μαγγιώρος, Μάκαρης 6, Ακτύπης 6, Χριστόδουλος 25, Μυλωνάς 1, Παγώνης 9 (1).
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κανενόπουλος): Δημητρίεβιτς, Κουκουράβας 4, Τσιλιγκίρης, Σκούφης 11 (1), Γκοράτσας, Μελεούνης, Ασημακόπουλος 17, Γιαννούλης, Χαρίσης 8, Ψάλτου 6, Κανταρέγια, Τσατάλας 11 (1).



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :