Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015

Με το βαρύ σκορ 91-49 ηττήθηκε στην Αγ. Παρασκευή ο Πανναξιακός

Πληγωμένος στο γόητρο ο Παναξιακός από την ήττα με 42 πόντους ( 91-49 τελικό σκορ) που είναι και η πιο βαριά στη βραχύβια ιστορία τους στην Γ΄Εθνική κατηγορία
Ο Πανναξιακός πήγε στην Αγία Παρασκευή με στόχο να ..στεναχωρήσει τον πρώην παίκτη του, τον Λεωνίδα Σκούτερη όμως με βάση την εξέλιξη του αγώνα της 10ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Νότου, οι Ναξιώτες ήταν αυτοί που.....
αποχώρησαν από το Κοντόπευκο στεναχωρημένοι.

Πληγωμένοι θα λέγαμε στο γόητρο καθότι η ήττα με 42 πόντους (βλ 91-49 τελικό σκορ) είναι η πιο βαριά στη βραχύβια ιστορία τους στην Γ΄’ Εθνική κατηγορία…  Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε νωρίς, όταν στο πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά ήταν στους 17 πόντους (29-12) ενώ στο ημίχρονο η άμυνα του Πανναξιακού είχε δεχτεί ήδη 59 πόντους, πέντε λιγότερους απ’ όσους δέχεται συνήθως στο πρωτάθλημα.

Οι οικοδεσπότες του Περικλή Ταυρόπουλου ήταν ασταμάτητοι από τη περιφέρεια όπου ευστόχησαν σε 13 σουτ τριών πόντων (!!!) και συνέχισαν το εκπληκτικό σερί που έχουν στην έδρα τους όπου κερδίζουν με μεγάλες διαφορές. Εφτασαν τις έξι νίκες, μάλιστα σε τρεις εξ αυτών πέρασαν το όριο των 90 πόντων και έδειξαν ότι θα είναι σκληρό καρύδι στη μάχη για την άνοδο.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανναξιακός γνώρισε την 4η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του, 3η φορά που μένει κάτω από τους 50 πόντους δείγμα ότι κολλάει στην επίθεση και η άμυνα πάντα δεν είναι αρκετή για να φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα. Η ομάδα της Νάξου δυστυχώς μόνο στην 3η περίοδο μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική (κέρδισε με 15-14) ενώ στην 4η περίοδο και με τη διαφορά στους +40 πόντους (88-46) σημείωσε μόλις 6 πόντους ενώ ήταν και η περίοδος με τους λιγότερους συνολικά πόντους (24). Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με σκορ 59-28, στο δεύτερο μέρος το αντίστοιχο σκορ ήταν 32-21 κάτι που μοιάζει παράλογο από τη στιγμή που στο δεύτερο μέρος οι ομάδες είναι καλύτερες επιθετικά. Στα θετικά που κρατάει ο Πανναξιακός είναι η επιστροφή στη δράση του Ακτύπη – Γουνέ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Εσπερο και υπήρχε ο φόβος για απουσία έως και δύο εβδομάδων…

Όπως κι εάν έχει ο Πανναξιακός κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ιπποκράτη Κω ώστε να κλείσει το έτος στο γήπεδό του με νίκη, που θα του εξασφαλίσει και σε μεγάλο βαθμό το βασικό του στόχο, την παραμονή στη κατηγορία.

Αγία Παρασκευή – Πανναξιακός 91 – 49

Διαιτητές: Χαλαμπαλάκης – Κώτσου

Δεκάλεπτα: 29-12, 30-16, 14-15, 18 – 6

ΚΑΠ (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος Χ. 8, Σκάνδαλος Γ. 15 (1), Αριστοτέλους 1, Καρακατσάνης 4 (1), Γρίβας 19 (5), Σβαρνάς, Γρύλλης 11 (2), Παπουλίδης 10, Σκούταρης 14 (4), Παπαγιαννακόπουλος 2, Ψωμαδέρης 5, Κούργιας 2.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δαμιανίδης): Πολίτης 11 (3), Καρβούνης 5 (1), Καλαβρός, Μαγιντόμπε, Καζακίδης, Καραγιάννης, Κυριακόπουλος 8 (2), Μάκαρης 2, Ακτύπης – Γουνές 9 (1), Χριστόδουλος 7, Μυλωνάς 3, Παγώνης 4.
Περισσότερα στο ....
http://www.paon.gr/me-to-vari-91-49-ittithike-o-pannaxiakos/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :