Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2015

Δύσκολα ο Πανναξιακός 3-1 τον Φιλαθλητικό

Ο Πανναξιακός επέστρεψε στις νίκες και τα τρίποντα απέναντι στον μαχητικό Φιλαθλητικό που λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά.
Η Ομάδα της Λάρισας εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα του Πανναξιακού και με τα σερβίς της Τσοπούλου ξέφυγε με 13-21 και πήρε εύκολα το πρώτο σετ, όμως αυτό ξύπνησε τις γηπεδούχες που ήταν σαρωτικές στα δύο επόμενα για να ξαναγίνει ντέρμπι το ματς στο......
4ο σετ.

Ο Πανναξιακός σαφώς και δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα απέναντι στον Φιλαθλητικό στον μεταξύ τους αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.

Χαλαρό το ξεκίνημα των κοριτσιών της Νάξου με τον προπονητή τους Ζόραν Κόβαζιτς να βλέπει την ομάδα του να κάνει λάθη εύκολα, αβίαστα και με χαλαρές αντιδράσεις.  Οι φωνές του μετά το πρώτο χαμένο σετ του αγώνα με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό θα πρέπει να ακούστηκαν έως την …Λάρισα καθώς έβλεπε για μία ακόμη αγωνιστική το ίδιο σκηνικό. Οι φωνές του κόουτς ξύπνησαν τις Ναξιώτισες και αντέδρασαν άμεσα, πήραν τα δύο επόμενα σετ με χαρακτηριστική ευκολία καθότι δέχτηκαν συνολικά 18 πόντους.

Στο τέταρτο σετ ο Φιλαθλητικός έφτασε μία ανάσα από τον …πόντο όταν προηγήθηκε με 21- 16 τρέχοντας σερί 5-0 όμως η αρχηγός Σία Τοτσίδου ακόμα μία φορά ήταν εκεί. Έφερε το παιχνίδι στα ίσα (22-22) και λίγο αργότερα ήρθε το σετ, και η νίκη (3-1 σετ) που έμοιαζε ως βάλσαμο για όλους και με τον Ζόραν Κόβαζιτς αποκαμένο από την ένταση…

Από την ομάδα της Νάξου ξεχώρισαν ακόμα μία φορά Διώτη – Τοτσίδου ενώ Καρπουζά και Περίν έδειξαν ότι βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και βοήθησαν σημαντικά τον Πανναξιακό ιδιαίτερα στο 2ο και 3ο σετ.

Η ουσία είναι ότι η εκτός έδρας νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ βάζει τον Πανναξιακό σε μειονεκτική θέση στη μάχη για την πρώτη τετράδα ενώ τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό (στου Ρέντη) και ΑΟ Θήρας (εντός έδρας) μοιάζουν ως τα σημεία αναφοράς για την επόμενη μέρα.

Τα σετ : 17-25, 25-08, 25-10, 25-23

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Μιλοβάνοβιτς, Διώτη – Ξένου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη-λ, Φάρκωνα, Νούσια, Αποστολίδου, Δρακουλίδου, Αξαοπούλου

Φιλαθλητικός (Πράππας) Ντόνα, Τσοπούλου, Τουσιούδη, Τζούριτς, Δίρβαμ Γεροβασιλείου, Αναγνωστοπούλου -λ / Χατζηελευθερίου-λ, Νικολοπούλου.
Περισσότερα στο.....
http://www.paon.gr/diskola-o-pannaxiakos-3-1-ton-filathlitiko/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :