Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015

Μεγάλη επιτυχία για το στίβο του Πανναξιακού που συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ομάδες πανελλαδικώς

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ανακοινώνει ότι βάση της με αριθμ. 01 απόφασης της 6" συνεδρίασης του Πανναξιακού Α.Ο. εγκρίθηκε η για την αναβάθμιση του τμήματος του στίβου μέσω των Πόντων Που θα πάρει η ομάδα από την απόδοση των Παικτών η μεταγραφή των αθλητών στίβου,
Ο λόγος που προτείνονται οι συγκεκριμένοι αθλητές είναι ότι: έχουν πετύχει πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες που έχουν λάβει μέρος και είναι ονόματα πολύ γνωστά στον χώρο του......
Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού,
Ακόμη βάση της με αριθμ. 03 απόφασης της 6" συνεδρίασης του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. εγκρίθηκε η ανάληψη δαπάνης των οδοιπορικών των αθλητών του στίβου που θα μεταγραφούν στον Πανναξιακό Α.Ο.
Τα έξοδα των οδοιπορικών αλλά και τα λοιπά έξοδα του τμήματος στίβου θα καλύπτονται από χορηγίες, συνδρομές ακαδημιών, διαφημίσεις και επιχορηγήσεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Οι αθλητές αυτοί είναι: Υφαντίδου Σοφία από τον Φίλιππο Βεροίας (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια) Πέρρα Αθανασία από Α.Ο. Μέγαρα (Πανελλήνια Πρωταθλήτρια του τριπλούν) Θεοδώρου Ευφροσύνη από Πίνδαρο Θηβών (Πανελλήνια Πρωταθλήτρια) Παπούλιας Αναστάσιος από Α.Ε.Κ. (Πανελλήνιος Πρωταθλητής νέων) Κουτσουμπού Βασιλική από Γ.Σ. Αρκαδίας (Πανελλήνια Πρωταθλήτρια νεανίδων) Σαλαβούρας Σταύρος με ελεύθερη μεταγραφή (Δεκαθλητής).
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ευχαριστεί όλους όσους συμπαρίστανται στην προσπάθεια του τμήματος στίβου του συλλόγου.
ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΑΓΓΕΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΡΓΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :