Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Απάντηση σε δημοσιεύματα από τον συνδυασμό «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

ΣΥΡΟΣ   25 / 11 / 2015
Είμαστε αναγκασμένοι για πολλοστή φορά να επικοινωνήσουμε με τα σωματεία μας , μέσου δελτίου τύπου , για να απαντήσουμε σε δημοσιεύματα που αφορούν ενέργειες  και έγγραφα του κ. Φρέρη ( υπό την καθοδήγηση του συμβούλου του) με ερωτήματα προς την Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. και για το πότε θα πρέπει να γίνουν οι νέες εκλογές , παρότι η Ε.Π.Ο  με έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στην Ε.Π.Σ. ήταν.....
ξεκάθαρη στα ερωτήματα. Η κωλυσιεργία αυτή μπορεί να οδηγήσει την Ε.Π.Σ . σε επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί ο κ. Φρέρης να μην τις γνωρίζει , τις γνωρίζει πολύ καλά  όμως   ο σύμβουλός του.
Το έγγραφο της Ε.Π.Ο. έλεγε ότι η θητεία του σημερινού Δ.Σ. έχει ημερομηνία λήξης 17/12/2015 και μέχρι τότε θα πρέπει να γίνουν και οι εκλογές. Είναι κατανοητό πως  ο κ. φρέρης και ιδιαίτερα ο σύμβουλός του , για λόγους ευνόητους , προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις εκλογές και με δηλώσεις και έγγραφες ανακοινώσεις  να προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση στα Σωματεία . Εμείς με σεβασμό σε όλα τα Σωματεία και στο καταστατικό μας ακολουθούμε τη νόμιμη οδό. Καλέσαμε ήδη εγγράφως τον πρόεδρο  της Ε.Π.Σ. να καλέσει έκτακτο Δ.Σ. και να οριστεί η ημερομηνία νέων εκλογών  εγκαίρως , ώστε να αποφευχθούν οι όποιες συνέπειες. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε απάντηση.
Γνωρίζουμε ότι έγινε και νέο έγγραφο από την πλευρά του κ. Φρέρη προς την Ε.Π.Ο. με τα ίδια ερωτήματα. Εμείς δηλώνουμε υπεύθυνα, για άλλη μια φορά , ότι θα σεβαστούμε την απόφαση της Ε.Π.Ο. όποια και αν είναι.  Ελπίζουμε και ο κ. Φρέρης . Αλλιώς οι ευθύνες δικές του.
Γνωρίζουμε και σεβόμαστε τον καθημερινό αγώνα των Σωματείων μας ( παραγόντων , ποδοσφαιριστών , φιλάθλων , φορέων) και δεσμευόμαστε για διαρκή  αγώνα με στόχο την βελτίωση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Αγώνας ισότιμος , δίκαιος και ειλικρινής!!!      

                                         «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» 



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :