Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

Εκδηλώσεις για τον επαναπατρισμό της Ιεράς Λειψανοθήκης του Αγίου Ελευθερίου

Ξεκινούν αύριο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον επαναπατρισμό της Ιεράς Λειψανοθήκης της Μονής Αγίου Ελευθερίου στο Σαγκρί, ο οποίος επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της Τοπικής Κοινότητας Σαγκρίου και της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας.
Η υποδοχή της Λειψανοθήκης θα γίνει το Σάββατο στις 18:00, στον αύλειο χώρο του Ενοριακού Ναού Ταξιαρχών Σαγκρίου, όπου θα ακολουθήσει ο Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου.
Την Κυριακή, μετά τη.....
Θεία Λειτουργία, τα Ιερά Λείψανα θα μεταφερθούν στην Μονή Αγίου Ελευθερίου Σαγκρίου, όπου θα μιλήσει ο Δικηγόρος κ. Αθανάσιος Μαργαρίτης.
Για την διευκόλυνση της μετακίνησης όσων επιθυμούν να μετέχουν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από τη Χώρα προς το Σαγκρί με το εξής πρόγραμμα:
·         Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 17:00 Αναχώρηση από το λιμάνι (μπροστά από το ΚΤΕΛ) με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Νικόδημο και επιστροφή από το Σαγκρί μετά τον Εσπερινό.
·         Κυριακή 8 Νοεμβρίου, 8:00 Αναχώρηση από το λιμάνι (μπροστά από το ΚΤΕΛ) με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Νικόδημο και επιστροφή στις 11:30.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.


Ιωάννης  Ζ. Τσολάκης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :