Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

Εκτεταμένες εργασίες στα δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και κλείσιμο δρόμων στην ευρύτερη περιοχή

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος και δεδομένου ότι απαιτείται η πλήρης ανάπτυξη των εργοταξίων σε όλα τα μέτωπα που υπολείπονται για την επίσπευση της ολοκλήρωσής του, σας ενημερώνουμε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί η έναρξη εργασιών στην περιοχή του οικισμού Αγίας Άννας στους δρόμους πέριξ του δημοτικού χώρου στάθμευσης.
Οι εργασίες προετοιμασίας αναμένεται να.......
ξεκινήσουν τη Δευτέρα 23/11/2015, κατά τη διάρκεια των οποίων θα υπάρχουν περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων, χωρίς πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας.
Μετά το πέρας των εργασιών προετοιμασίας, την Τετάρτη 25/11/2015 αναμένεται να ξεκινήσουν οι βασικές εργασίες εκσκαφών, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών προς το λιμάνι Αγίας Άννας και τις Νότιες παραλίες, θα πραγματοποιείται περιφερειακά, μέσω του δρόμου Αγίου Αρσενίου – Αγίας Άννας. Επιπλέον η πρόσβαση στο αεροδρόμιο, λόγω και της επικείμενης διακοπής της κυκλοφορίας στο τμήμα Χώρα – αεροδρόμιο, θα γίνεται περιφερειακά από τον δρόμο Αγίου Αρσενίου Αγίας Άννας μέσω τυροκομείου ή επαρχιακού δρόμου Γλινάδου.
Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.





Ο Δήμαρχος












Εμμανουήλ Μαργαρίτης



ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
-           Φ.Ε./Υ1/ΥΙΙ.3
-           Χ.Α.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1.         ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Αεροπόρου Παπαναστασίου 34
11527 Αθήνα
2.         ΜΤ ΑΤΕ
Λ. Αλεξάνδρας 7
11473 Αθήνα
(δια του αντικλήτου)
3.         Συμπράττοντα γραφεία μελετών «ΝΑΜΑ Α.Ε.» – «ΕΡΑΣΜΟΣ Ε.Π.Ε.» – «ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜ.»
Περρίκου 32
11524 – Αθήνα
(δια του αντικλήτου)

4.         Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Δ.Κ. Αγ. Αρσενίου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :