Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανναξιακό

Μετά τις δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Πανναξιακός βρήκε το... φάρμακο με τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Αίαντα Ευόσμο στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών.
Με τον Πανναξιακό να είναι σχεδόν μία εβδομάδα στο δρόμο και να μην έχει και πάλι την Περίν (ενοχλήσεις στη μέση) ο Αίας ξεκίνησε καλά, ωστόσο το 10-9 μετατράπηκε σε 23-11 (σερβίς Τοτσίδου) και το 1-0 ήρθε εύκολα.
Στο β’ σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 3-8, αλλά ο Πανναξιακός αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε 8-8 και....
το σετ είχε ενδιαφέρον μέχρι το 13-12 που έγινε 18-14. Ο Πανναξιακός συντηρούσε αυτή τη διαφορά (20-17, 22-18) και ο Αίας απλά πλησίασε σε 24-22, ενώ στο τρίτο η επικράτηση των γηπεδούχων ήρθε πολύ πιο άνετα.

Ζόραν Κόβαζιτς «Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να μπούμε στο ρυθμό μας μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Ο Αίαντας έχει αθλήτριες που ξέρουν βόλεϊ και για μας ήταν σημαντικό το ότι κερδίσαμε και ήμαστε σταθερά στην 3η θέση, αλλά και για την νοοτροπία νικητή που πρέπει να χτίσει η ομάδα».

Αποστολία Νούσια: «Αυτό που προσπαθούμε είναι να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό κάναμε σήμερα κι αυτό θα κάνουμε κι εν όψει του σημαντικού αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Τελείωσε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια σήμερα. Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό το παιχνίδι γιατί η Νάξος είναι καλύτερη ομάδα και το έδειξε. Εμείς από δω και πέρα έχουμε βατό πρόγραμμα και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότηες».

Τάνια Χρηστινίδου: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε κάποια στιγμή ένα σετ, γιατί είμαστε μια νεανική ομάδα και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Όπως και σήμερα πηγαίνουμε καλά μέχρι τα μισά και μετά χάνουμε. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε όμως στην πηγή».

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-22, 25-16)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Φάρκωνα, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη-λ, Νούσια, Αποστολίδου, Μιλοβάνοβιτς, Αναγνώστου.
ΑΙΑΣ(Ζωλασταθιάδης): Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Ναϊντένοβα, Φαμπιάν, Ανδρονικίδου, Στεφανίδου, Γεωργιάδου -λ / Τζιαρλή, Ακριτίδου, Γλυκίδου, Τοσουνίδου, Καράτερζη)
Πηγή

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :