Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

Ενισχύεται κι άλλο ο Πανναξιακός!

Μια σημαντική προσθήκη για το ρόστερ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. αποτελεί η ένταξη του Γιώργου Σκοπελίτη.
Γεννήθηκε το 1991 και είναι γιός του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Δημητρίου Σκοπελίτη. Αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία σ όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και χαρακτηρίζεται για την τεχνική του και την ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος Γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και πρόσφατα έγινε κάτοχος του διπλώματος UEFA C (Πιστοποίηση προπονητή). Επίσης ανακοινώνουμε ότι θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και θα είναι άμεσος συνεργάτης των κ.κ. Παραβατού και Ζαφείρη.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο το 2008 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Θρασύβουλο Α΄ εθνική κατηγορία(2009-2010). την περίοδο 2010-2011 θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λιοσίων Δ΄ εθνική και τις επόμενες χρονιές θα.....
φορέσει τις φανέλες της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων (2011-2012) και Πεύκης (2012-2013) Α ' ΕΠΣΑ. Σημειώνουμε ότι ανήκει στην ομάδα μας από πέρυσι αλλά λόγω της εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατό να μεταβεί στο νησί μας νωρίτερα. Έτσι τον θεωρούμε σαν μεταγραφή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :