Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015

Δελτίο Τύπου για την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο

Η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, νέους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες που συμμετείχαν στη χθεσινή απεργία, και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ξεπερνώντας το κλίμα της μοιρολατρίας και του συμβιβασμού με τα ψίχουλα που καλλιεργείται από την κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.
Σε αυτές τις συνθήκες της ολομέτωπης επίθεσης, είναι κρίσιμο να......
ξεπεραστούν οι ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που όχι μόνο δεν κούνησαν το δαχτυλάκι τους για την οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας, αλλά αντιθέτως έχουν βάλει πλάτη στην εφαρμογή αντιλαϊκών μέτρων, είναι οι φορείς της λαϊκής παραπλάνησης, της συναίνεσης και της ταξικής ειρήνης.
Η χθεσινή απεργία ήταν η αρχή!
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλόγους της νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των γυναικών, των συνταξιούχων, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, σε συνέχεια της αγωνιστικής δράσης και κλιμάκωση της απάντησης μας!
Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε τόπο εργασίας να δοθεί η μάχη της ενημέρωσης για το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που είναι στα σκαριά, να πολλαπλασιαστούν οι συζητήσεις και να δυναμώσουν οι συλλογικές διαδικασίες.  
Να προετοιμάσουμε γερά το επόμενο βήμα αγωνιστικής κλιμάκωσης, να απαντήσουμε με νέα γενική απεργία ενάντια στην επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση, στα δικαιώματα μας, στη ζωή μας.
Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα!
Ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων
Να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας.
Να αρνηθούμε το καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν!

Την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ χαιρέτησαν και παραβρέθηκαν, η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, η Ένωση Συνταξιούχων Νάξου και το Σωματείο Σμυριδορυκτών Λυώνα. Στην Συγκέντρωση έγινε αναφορά στο μεγάλο προσφυγικό πρόβλημα από τον Δημήτρη Κορρέ, μέλος της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ. Την Κεντρική ομιλία του ΠΑΜΕ έκανε εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής ο Γιάννης Φρατζέσκος. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε μαζική και δυναμική πορεία μέχρι το Γ.Ν. – ΚΥ Νάξου.




Γραμματεία Νάξου





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :