Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου συνεδρίασε στη Νάξο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Νάξου. Παρών στην συνεδρίαση ήταν ο κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος χαιρέτησε το γεγονός της..... συνεδρίασης για πρώτη φορά εκτός της Σύρου, του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΚ και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο της ένωσης και πρόοδο στον Κυκλαδίτικο Αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο. Θύμισε ότι και ο ίδιος έχει διατελέσει παράγοντας του ποδοσφαίρου με την ιδιότητα του ως πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο. στο παρελθόν.
Την παρουσία του Δημάρχου χαιρέτισαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ειρηναίος Φρέρης όσο και ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Στράτος Φουτάκογλου οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αλλαγή του καταστατικού της Ένωσης που επιτρέπει την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων εκτός της έδρας που είναι η Σύρος. Επισημάνθηκε άλλωστε και το γεγονός ότι το συμβούλιο πλαισιώνετε για πρώτη φορά και με πέντε μόνιμους κατοίκους από άλλα νησιά, πράγμα που δεν επιτρεπόταν στο προηγούμενο καταστατικό.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων αθλητικών σωματείων της Νάξου που διαθέτουν ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα. Επίσης παραβρέθηκε και χαιρέτησε η πρόεδρος του Α.Ο. Πάρου κ. Μαρία Κουτσονικολή.
Τα θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των σωματείων και συζητήθηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης ήταν αυτά που αφορούν την διαιτησία και τα αγωνιστικά – γηπεδικά. Έγινε επίσης αναφορά στα επιτεύγματα των μεικτών ποδοσφαιρικών ομάδων εφήβων και παίδων καθώς και το σπουδαίο έργο που επιτελείται σε αυτόν τον τομέα.
Προς το τέλος της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση και πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με το θέμα της διενέργειας εκλογών, όπως αυτό έχει τεθεί από τον συνδυασμό «ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο» . Το ΔΣ αποφάσισε να σταλεί επιστολή προς την ΕΠΟ για να ξεκαθαρίσει το θέμα με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της ΕΠΣΚ, θεωρώντας ότι δεν συντρέχουν λόγοι για διενέργεια νέων εκλογών άμεσα.
Μετά την συνεδρίαση τα σωματεία της Νάξου δεξιώθηκαν τους φιλοξενούμενους παραθέτοντας δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.
 
ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ
 
Το Σάββατο 21/11/2015 ξεκίνησε την λειτουργία της η σχολή διαιτησίας της Νάξου στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κυκλάδων. Την έναρξη κήρυξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρ. Φρέρης ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδείας και Αλληλεγγύης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννης Τσολάκης,  ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ κ. Στράτος Φουτάκογλου, τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Νίκος Παρίσης (Μύκονος) και Μάριος Γαλανός (Θήρα), το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. Απόστολος Σουλτάνης και ο εν ενεργεία διαιτητής κ. Δεληγιάννης Νικόλαος. Τα μαθήματα γίνονται από τον αξιολογημένο καθηγητή Διατησίας κ. Αναστάσιο Αρμακόλα και τα παρακολουθούν οις έξι (6) νέοι υποψήφιοι διαιτητές καθώς και οι τρείς εν ενεργεία διαιτητές της Νάξου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :