Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015

Εργασίες στο δίκτυο αποχέτευσης στην περιοχή του αεροδρομίου

ΘΕΜΑ:       Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Σχετ.:     α.  Με α.π. εισερχ. 22756/5-11-15 έγγραφο ΜΤ ΑΤΕ
 Σε συνέχεια του (α) σχετικού και στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 9/11/2015, έχει προγραμματιστεί η έναρξη εργασιών στον δρόμο περιοχής αεροδρομίου από την είσοδο του αεροδρομίου έως την κεντρική διασταύρωση με δρόμο Στελίδας (Naxos Camping). Η εκτέλεση των εργασιών αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα (1) μήνα.
Οι αρχικές εργασίες προετοιμασίας θα διαρκέσουν περίπου 2 ημέρες, ήτοι Δευτέρα 9/11 και Τρίτη 10/11/2015, κατά τη διάρκεια των οποίων θα υπάρχουν περιορισμοί στην......
κυκλοφορία οχημάτων, χωρίς πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας.
Μετά το πέρας των εργασιών προετοιμασίας, ήτοι από το πρωί της Τετάρτης 11/11/2015, θα ξεκινήσουν οι βασικές εργασίες εκσκαφών οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών προς το αεροδρόμιο Νάξου, θα πραγματοποιείται περιφερειακά, μέσω του δρόμου Αγίου Αρσενίου – Αγίας Άννας.
Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές, και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τη συμβολή σας στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.




Ο Δήμαρχος


κ.α.α.







Πολυκρέτης Εμμανουήλ


Αντιδήμαρχος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :