Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Ο Επικεφαλής μας Χρήστος Γ. Καφτηράνης και τα μέλη του συνδυασμού μας “ Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο” , εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια για τις σπουδαίες επιτυχίες και την εξαιρετική παρουσία των Μικτών μας ομάδων Νέων (1η θέση και αήττητοι 4 στα 4) και Παίδων (2η θέση).
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα αυτής της τεράστιας επιτυχίας Ενωσιακό προπονητή κ. Γεώργιο Μοστράτο όσο φυσικά και στον.....
τέως Ενωσιακό προπονητή κ. Συριανό Κων/νο ,για την εξαιρετική τους δουλειά που έχουν συντελέσει , σε άριστη συνεργασία φυσικά με τα σωματεία μας.
Φυσικά το μεγάλο μπράβο αξίζει και ανήκει  στους ίδιους τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές που επανδρώνουν τις Μικτές μας ομάδες.
Τα παιδιά μας πίστεψαν στους εαυτούς τους και ανέδειξαν μέσα από τα παιχνίδια το πλούσιο και αστείρευτο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο , σκορπίζοντας σε όλους μας υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το ποδοσφαιρικό μέλλον των νησιών μας.
Ένα μεγάλο όμως μερίδιο επιτυχίας οφείλετε στα ίδια τα σωματεία και της Ακαδημίες και φυσικά στα προπονητικά τους team για την σπουδαία δουλειά που συντελείτε συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση και την πρόοδο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους σας γι’ αυτήν την τεράστια και σπουδαία επιτυχία.
Εμείς ως Συνδυασμός θα είμαστε πραγματικά δίπλα σε ότι κι’αν μας χρειαστούν οι Μικτές μας ομάδες και μας ζητηθεί να συμμετέχουμε.
Ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι για εξίσου ανάλογη πορεία στον 2ο γύρο Προεπιλογής Εθνικών – Περιφερειακών Ομάδων.

Για τον Συνδυασμό
“ ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”
Ο Επικεφαλής και Μέλος της Τεχνικής και Αναπτυξιακής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.
Χρήστος Γ. Καφτηράνης
Τα Μέλη

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :