Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαίρου στη Ρόδο

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το 5ο Περιφερειακό Τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ν. Αιγαίου, στη Ρόδο το διήμερο 24 και 25 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή έξι ομάδων: Διαγόρα Ρόδου– Πάτμου – Λέρου - Καλύμνου – Σύρου και Νάξου.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα μεταξύ Σύρου και..... Καλύμνου ξεκίνησε δυνατή καταιγίδα. Με το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα και αφού η βροχή εξακολουθούσε οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν το τουρνουά, το οποίο συνεχίστηκε την επόμενη μέρα με καλύτερο καιρό.
Το βράδυ του Σαββάτου, σε μια λιτή αλλά γεμάτη κέφι εκδήλωση, οι βετεράνοι αντάλλαξαν αναμνηστικά, εμπειρίες και απόψεις.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μιχάλης Μπαριανάκης και Χρήστος Μπάρδος.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους στην επιτυχία του τουρνουά το Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και ιδιαίτερα το Στέργιο Αϊβαλή για την παραχώρηση του γηπέδου, τη BLUE STAR FERRIES, τη Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Ροδίων «ΡΟΔΑ» και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Δημήτρη Παρασκευά και το διευθυντή Φώτη Καραμανώλη για τη μετακίνηση των αθλητών, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, τους διαιτητές και τον υπάλληλο του γηπέδου Φώτη Γερόλυμο, το Βασίλη Κουγιό και την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός Α.Β.Ε.Ε. για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών, το Τζωάννο Μέντο και το Ξενοδοχείο Lomeniz και φυσικά τους Παλαιμάχους Διαγόρα Ρόδου και ιδιαίτερα τον Ηλία Βασιλαράκη για την όλη φροντίδα της οργάνωσης του τουρνουά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Ιωάννης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :