Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

Σουρεάλ διαδήλωση από βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ!


Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη πρωτοστάτησαν στην κινητοποίηση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, παρά το γεγονός ότι ως βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει υπέρ αυτής!

Οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων, μαζί με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, απέναντι στις αποφάσεις που καλείται να .....πάρει ο αρμόδιος υπουργός, Θοδωρής Δρίτσας.



Ο οποίος επίσης είχε ψηφίσει υπέρ της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ...ενώ διαφωνούσε ...αλλά τώρα δηλώνει ότι δεσμεύεται από τη συμφωνία...

Σιγά σιγά, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για το τι έχουμε δεσμευτεί σαν χώρα, που δυστυχώς δεν γνωρίζαμε πριν τις εκλογές.
Όσο κι αν προσπαθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν βρει στασίδι στα πρωινάδικα, να μας πείσουν πως δεν είναι σύμφωνοι με αυτά που έρχονται-λες και είναι ακόμη στην αντιπολίτευση κάνουν μερικοί- η πραγματικότητα παρουσιάζεται, μπροστά μας και μπροστά τους.
Στο θέμα του ΟΛΠ. Εκεί που πριν δεν υπήρχε περίπτωση να πουληθεί, τώρα μαθαίνουμε από την καταγγελία του Δήμου Κερατσινίου, ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει και μπόνους!
Δεν θα πληρώνει τέλη στους δήμους, αλλά και όποια χρέη του ΟΛΠ προς τους Δήμους λέει η καταγγελία, παραγράφονται!
Όχι κύριοι της κυβέρνησης. Αν είναι έτσι όπως τα λέει το Κερατσίνι, είναι ντροπή σας. Γιατί δεν γίνεται τον μικροφειλέτη να τον απειλείς με φυλάκιση και στον μεγαλοκαρχαρία να χαρίζεις!

Αποτελεί επίσης πρόκληση για την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους, το γεγονός ότι ενώ συμβαίνουν τα παραπάνω και χιλιάδες μικροοφειλέτες απειλούνται άμεσα με κατασχέσεις, η Κυβέρνηση χαρίζει φόρους εκατοντάδων εκατομμυρίων... μέσω του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
http://www.pireasnews.gr/2015/10/blog-post_929.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :