Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

5ος διαγωνισμός parkour/ freerunning Red Bull Art of Motion 2015

Χιλιάδες θεατές απ’ όλο τον κόσμο ένιωσαν την αδρεναλίνη τους να αυξάνεται βλέποντας ζωντανά ή μέσα από τους δέκτες τους (τηλεόραση, κινητό, κ.λ.π.) νεαρές φιγούρες να αιωρούνται ανάμεσα στα κατάλευκα σπίτια της Οίας και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.
Εντυπωσιακές τεχνικές, ταχύτητα, ευλυγισία και πρωτότυπους αυτοσχεδιασμούς είχε φέτος ο επετειακός 5ος  διαγωνισμός parkour/ freerunning  Red Bull Art of Motion 2015.
Οι καλύτεροι αθλητές από 12 διαφορετικές χώρες εμπνεύστηκαν από τον ατμοσφαιρικό αέρα τη......
Σαντορίνης και ενώθηκαν με τις κοίλες καμπύλες των σπιτιών προσφέροντας ένα εξαίσιο και συνάμα συναρπαστικό θέαμα σε μια μοναδική φυσική πίστα.
Οι τομείς τουρισμού και αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η Red Bull ήταν οι διοργανωτές αυτού του μεγάλου διαγωνισμού, που για δεύτερη συνεχή χρονιά έστεψε άξιο νικητή τον 20χρονο  Έλληνα Δημήτρη «DK» Κυρσανίδη.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης και η Έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου παρακολούθησαν τους αγώνες και συνεχάρησαν τους αθλητές.
Τα αποτελέσματα:
1. Δημήτρης Κυρσανίδης (GRE) 467 βαθμοί
2. Pavel Petkuns (LAT) 436
Jesse Peveril (CAN) 422
Alexander Schauer (AUT) 402
Yoann Leroux (FRA) 380
Alfred Scott (USA) 31
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :