Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στις δύσκολες και ιστορικές στιγμές που περνάει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία και μέσα στο θολό πολιτικό τοπίο, που έχει διαμορφωθεί με τις συνεχόμενες αντιλαϊκές πολιτικές εξελίξεις, ως Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά μας οφείλουμε να μείνουμε και θα μείνουμε πιστοί στις καταστατικές μας αρχές, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη την οποία χιλιάδες συμπολίτες μας, μάς έδειξαν τόσο κατά τις εκλογές του Μάη του 2014 όσο και στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει μέχρι σήμερα.
Με αυτό το γνώμονα τόσο μέσα στα θεσμικά όργανα, στα οποία συμμετέχουμε, όσο και με τις δράσεις μας, μαζί με.....
την τοπική κοινωνία, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υπερασπιζόμαστε ό,τι πραγματικά αντιπροσωπεύει για το συμφέρον του Αξώτη, και του Μικροκυκλαδίτη η αρχή της νησιωτικότητας και να αντιστεκόμαστε στον οικονομικό στραγγαλισμό των Δήμων, στη μετατροπή των Ο.Τ.Α.  άρματα εξυπηρέτησης συμφερόντων, στη βίαιη κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου των νησιωτών, στη συνεχή παραβίαση των άρθρων του Συντάγματος, στην εκποίηση της εθνικής περιουσίας και των δημοσίων αγαθών, στην εξαθλίωση των αγροτών, των εργατών, των υπαλλήλων και μικροεπιχειρηματιών, στην καταστροφή του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος και σε κάθε μορφή σύγχρονου ολοκληρωτισμού.
Θα υποστηρίξουμε κάθε μεταρρύθμιση που θα στοχεύει σε μια δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία, στην παραγωγική ανασυγκρότηση που θα ταυτίζεται ή θα συμπλέει με το πρόγραμμά μας, στην κατοχύρωση των απαραιτήτων υπηρεσιών υγείας με δημόσιο χαρακτήρα, στην εξάλειψη της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας, στην απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν τη χώρα στην σημερινή κατάσταση εδώ και δεκαετίες και εν γένει στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Συνεχίζοντας αδιάκοπα το δημιουργικό μας έργο, υποβάλλοντας τις προτάσεις μας στην κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς για μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας.
Απέναντι στη λογική της ανάθεσης, για άλλη μια φορά, χωρίς να αναζητούμε σωτήρες, όσοι πιστεύουμε ότι η εφαρμοζόμενη (επιβληθείσα από τους δανειστές μας) πολιτική οδηγεί στην τελειωτική αφαίμαξη της ελληνικής κοινωνίας και στην ολοσχερή απώλεια  της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, στη θρέψη του φασισμού και κάθε μορφής μισαλλοδοξίας, όσοι πιστεύουμε ότι μόνο αν διατηρήσουμε ζωντανή την προοπτική και το όραμα της Αριστεράς ως τη μόνη λύση για μια ανθρώπινη ζωή, είναι καθήκον μας να λάβουμε πολιτικές πρωτοβουλίες και να παλέψουμε ενωμένοι. Για να μην χαθούν οι κοινωνικές κατακτήσεις τόσων αγώνων. Για τα δίκαια μας. Για τα δίκαια των παιδιών μας.
Νάξος, 15.09.2015

Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά μας
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :