Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2015

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ιωάννη Μαργαρίτη στα νησιά: Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Πάτμο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαργαρίτης επισκέφτηκε την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και την Πάτμο  και είχε συναντήσεις με παράγοντες της αυτοδιοίκησης (Α΄ και Β΄ βαθμού) και τοπικά αθλητικά σωματεία,  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις , να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί αθλητικοί φορείς, τις προτάσεις τους  και να αναζητήσουν από κοινού λύσεις.
Πιο συγκεκριμένα: Στην Κω  συζήτησε με τον Έπαρχο του.....
νησιού κ. Γιώργο Χαλκιδιό εφ' όλης της ύλης και, στη συνέχεια, στο χώρο του Επαρχείου έγιναν επαφές με εκπροσώπους των σωματείων: ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, Α.Σ. ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ, ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΑΡΤΑΓΟΡΑ, ΑΕΚ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΙΩΤΗ ΝΙΣΗΡΟΥ.
Στο νησί της Καλύμνου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα, τους υπεύθυνους του στίβου και τα σωματεία του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, του ΤΕΝΙΣ και την Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ.
Κατά την παραμονή του στη Λέρο, είχε συναντήσεις με  τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου Γιάννη Θεμέλαρο, το Δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κόλια και εκπροσώπους των σωματείων: ΑΕ ΛΕΡΟΥ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΛΕΡΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΡΟΥ, ARTEMIS CUP (σκάκι), και την νεοϊδρυθείσα ομάδα ΤΕΝΙΣ.
Στην Πάτμο συζήτησε θέματα αθλητισμού με το Δήμαρχο Γρηγόρη Στοϊκο και υπεύθυνους του τομέα αθλητισμού στο Δήμο. Επίσης συναντήθηκε με εκπροσώπους των σωματείων: KICKBOXING, ΤΕΝΙΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΜΟΥ, Α.Σ. ΞΑΝΘΟΥ, ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και των βετεράνων ποδοσφαίρου Πάτμου.

 Στα άμεσα σχέδια του κ Μαργαρίτη είναι να επισκεφθεί όλα τα  νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων  για να έχει ιδία αντίληψη των τεκταινόμενων  στον αθλητισμού έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο  αποτελεσματικές και εύστοχες οι δράσεις στον τομέα αυτό.












Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :