Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Εκδρομή στο Παρίσι διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου

Προς: Μέλη Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Νάξου

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, διοργανώνει και φέτος Πενταήμερη εκδρομή (αεροπορικώς) στην πόλη του Φωτός, στο Παρίσι, στις 23/11/2015-28/11/2015 και με τιμή ανά άτομο στα 660 €. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να.....
απευθύνεστε στα τηλ. 22850 23122 / 6979225310 έως και την Τετάρτη 23/09/2015. Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της εκδρομής αναλυτικά.

ΠΑΡΙΣΙ
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ: 660€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:+200€
Η αεροπορική εκδρομή περιλαμβάνει:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι - Αθήνα.(AF 06.35-09.05/18.45-22.55)   και   φόροι αεροδρομίου .
Πρωινό(μπουφέ) και δείπνο (μενού 3 πιάτων) 
Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα.
Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
Διαμονή σε 3*hotel IBIS BERTHIER(ή παρόμοιο)
Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση με τη GENERALΙ LIFE με καλύψεις ζωής, ατυχήματος, νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικών εξόδων καθώς και επείγουσας αερομεταφοράς καθολη τη διάρκεια της εκδρομής. Ασφάλιση με κάλυψη αστικής ευθύνης για την οποία να σημειωθεί ότι με προεδρικό διάταγμα είναι υποχρεωτική  και η παροχή της από τα τουριστικά γραφεία
Δεν περιλαμβάνονται :
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.(περίπου 2€ το άτομο/διανυκτέρευση, πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο



1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ )

Συγκέντρωση εξ ιδίων στο αεροδρόμιο, έλεγχος και πτήση για Παρίσι. Άφιξη στην πανέμορφη «Πόλη του Φωτός»,από το λεωφορείο μας θα λάβουμε τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες και κατευθύνσεις για την πόλη που θα διαμείνουμε . Το Παρίσι διαθέτει ορισμένα από τα διασημότερα αξιοθέατα στο κόσμο .Ακολουθώντας λοιπόν την χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα δούμε στη πασίγνωστη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων,την ναπολεόντεια Αψίδα του Θριάμβου , το νησάκι Λα Σιτέ , την γέφυρα Πον Νεφ , το Μέγαρο των Απομάχων με το χρυσό τρούλο , το Πάνθεον όπου βρίσκεται ο τάφος του Βολτέρου και του Ουγκό , την Παναγία των Παρισίων που θεωρείται το γεωγραφικό κέντρο της Γαλλίας ,την πλατεία και το θέατρο Σατελέ , το Συντριβάνι του Φοίνικα , το ανασκευασμένο από σιδηροδρομικό σταθμό Μουσείο Ορσέ και το σύμβολο της Παριζιάνικης κουλτούρας , το Πύργο του Άιφελ , όπου θα έχουμε χρόνο να τραβήξουμε φωτογραφίες και να αναμειχθούμε με τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το διασημότερο κτίριο (320 μέτρων ) στο κόσμο Μετάβαση - τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για μία πρώτη γνωριμία με τα αξιοθέατα της πόλης.Παράλληλα σας προτείνουμε μετάβαση στο λόφο της Μονμάρτρης με τα στέκια των πλανόδιων καλλιτεχνών και τη Σακρέ Κερ στο ψηλότερο σημείο του Παρισιού όπου συρρέουν τα πλήθη για την πανοραμική θέα που προσφέρει . Το απόγευμα , κρουαζιέρα στο Σηκουάνα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

Πρωινό και ξεκινάμε την ημέρα μας με την απαραίτητη ξενάγηση στο παλάτι του Λούβρου με τα 350,000 ανεκτίμητης αξίας εκθέματα , όπου θα έχουμε μερική ξενάγηση και θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων , τον πλέον διάσημο πίνακα ΄Μόνα Λίζα΄του Ντα Βίντσι , την Αφροδίτη της Μήλου , τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Ελληνική πτέρυγα του Μουσείου . Γοητευμένοι θα συνεχίσουμε με μετάβαση στα θερινά ανάκτορα των Βερσαλλιών. Επίσκεψη στο μικρό Τριανόν με τους φανταστικούς κήπους και προαιρετική είσοδος στο παλάτι, στα Βασιλικά διαμερίσματα, στην αίθουσα των κατόπτρων που υπογράφηκε η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Επιστροφή στο φωταγωγημένο Παρίσι και για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στο φαντασμαγορικό καμπαρέ –club Lido ,στη Champs Elysees ή το ParadisLatin , χαρακτηριστικά Παρισιάνικα θεάματα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΠΑΡΙΣΙ - ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (221ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στην Νορμανδία. Πρώτος σταθμός μας η παραμυθένια Ντωβίλ , παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια .Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και απολαύστε τη μεσαιωνική ατμόσφαιρα .Συνεχίζουμε για το γραφικό ψαροχώρι Τρουβίλ με τα παλιρροιακά φαινόμενα . Συνεχίζοντας το σημερινό μας οδοιπορικό φθάνουμε στη πανέμορφη Ονφλέρ . Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τις ομορφιές της γαλλικής υπαίθρου . Επιστροφή στο Παρίσι . Διανυκτέρευση

4η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ (EURODISNEY ) (40ΧΛΜ)

Πρωινό και η ημέρα σας αφιερωμένη στο υπέροχο Βασίλειο του Disney .Μετά την είσοδό μας , ο καθένας ξεχωριστά προγραμματίζει το χρόνο του για να επισκεφθεί τα θεάματα που προσφέρονται στο μοναδικό πάρκο . Δείτε το Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης , ταξιδέψτε στη Χώρα του Πίτερ Παν και του Πνόκιο ,ζήστε τη περιπέτεια στην Αγρια Δύση ,στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς . Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUMμε τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STARTOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Το απόγευμα συγκέντρωση στην είσοδο του πάρκου και επιστροφή στο Παρίσι . ενημερωθείτε από το συνοδό σας για τα περίφημα café και restaurants που έχουν επιμεληθεί διάσημοι αρχιτέκτονες όπως ο Philippe Stark ,στις διάφορες συνοικίες της πόλης και απολαύστε τη βραδυνή σας εξόρμηση . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο μοντέρνας Τέχνης, γευθείτε ντόπιες σπεσιαλιτέ στο Καρτιέ Λατέν, απολαύστε τον καφέ σας στα γραφικά καφέ του Σαν Ζερμέ, ανεβείτε στον Πύργο του Άιφελ και απολαύστε την πόλη του Φωτός από ψηλά. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΑΝΑΓΙΑΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ(στην εκκλησία εισέρχεστε δωρεάν, για ανάβαση στον πύργο με τα 402 σκαλιά υπάρχει εισιτήριο):9€
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΣΕ: 11€
ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ: 7€ ανάβαση από τα σκαλιά έως το 2ο επίπεδο
                                11€ ανάβαση με το ασανσέρ έως το 2ο επίπεδο
                                17€ ανάβαση με το ασανσέρ έως την κορυφή
ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟ: 17€
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ:15€
ΚΑΜΠΑΡΕ LIDO(η παρόμοιο): 90-115€
DISNEY: 74€
MOYΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ(POMBIDOU):14€



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :