Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015

Πρόγραμμα υποψηφίων βουλευτών Κυκλάδων με το Ποτάμι

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων με το Ποτάμι και τα στελέχη του προγραμματίζουν περιοδεία στα νησιά, επισκέψεις σε μονάδες παραγωγής, κέντρα υγείας, ιδρύματα πολιτισμού κ.ά. καθώς και συναντήσεις γνωριμίας/ανοιχτές συζητήσεις με δημοσιογράφους, εκπροσώπους φορέων, όλους τους πολίτες,  για τα οικονομικά,  κοινωνικά και άλλα σημαντικά θέματα  των.....
Κυκλάδων.


Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 6/8, ώρα 20:00, η Λίλη Αγγελοπούλου και ο Μάριος Βαζαίος, οργανώνουν ανοιχτή συζήτηση,  στο Escoba bar στην πλατεία της παραλίας στην Χώρα της Νάξου. Θα προηγηθεί συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές, επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας και το Χαλκί.
Την Δευτέρα 7/8 η Λίλη Αγγελοπούλου και ο Μάριος Βαζαίος  θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη, όπου θα δώσουν συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση και τον ραδιοφωνικό σταθμό Σαντορίνη FM. Θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο, κύριο Νικόλαο Ζώρζο. Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας, τα Ιδρύματα Νομικού, Μπελλώνια , Μέγαρο Γκύζη, ενώ οργανώνουν ανοιχτή συζήτηση στο εστιατόριο Aquarius, στην Περίσσα, ώρα 18:00. Την Τρίτη 8/8 θα επισκεφτούν το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης και το Ακρωτήρι.
Την Παρασκευή 11/9 στην Τήνο, επίσκεψη στην τοπική Ζυθοποιία Νήσος, ανοιχτή συζήτηση σε καφέ της Χώρας το απόγευμα, συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων  και το βράδυ παρουσία στο τοπικό πανηγύρι (ρακιντζιό) στον Φαλατάδο, όπου θα βρίσκονται επίσης η Σταυρούλα Αντωνάκου, βουλευτής Α’ Πειραιά και το στέλεχος Νικόλας Γιατρομανωλάκης.
Την Τρίτη 15/9 στην Πάρο ανοιχτή συζήτηση σε καφέ της Παροικιάς ένώ το απόγευμα ακολουθούν συναντήσεις με Δημοτικούς και παραγωγικούς φορείς.
Την Τετάρτη 16/9 στη Σύρο οργανώνεται ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση σε μικρή πλατεία στις 20.00, όπου επιδιώκεται η συνεύρεση όλων των υποψηφίων βουλευτών Κυκλάδων με το Ποτάμι.

Τις Δυτικές Κυκλάδες θα επισκεφτεί ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Παπαπαύλου, ενώ επισκέψεις στηνΆνδρο και Ίο έχει ήδη πραγματοποιήσει η Λίλη Αγγελοπούλου.

Το Ποτάμι Κυκλάδων
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :