Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015

Κυκλάδες: Φωτιά στην κάλπη από τις (σ)έξι υποψήφιες

Είναι νέες, όμορφες, δυναμικές και διεκδικούν την ψήφο του ανδρικού πληθυσμού -και όχι μόνο- κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια για τις πολιτικές τους θέσεις, αλλά και για την εξωτερική τους εμφάνιση.
Όλες τους έχουν διαγράψει τη δική τους επαγγελματική πορεία σε διαφορετικούς τομείς,
Οι παρακάτω γυναίκες εκτός από πολύ όμορφες είναι και πάρα πολύ δυναμικές καθώς μερικές από αυτές της.....
έχουμε απολαύσει πάρα πολλές να διεκδικούν τα πιστεύω τους είτε σε προεκλογικές αναμετρήσεις είτε στις πολιτικές τους θέσεις μέσα από το συνδικαλισμό. Οι συγκεκριμένες κυρίες είναι υποψήφιες στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου  με κόμματα όπως, η Νέα Δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή , το ΚΚΕ και την Ένωση Κεντρώων.
Στο παρακάτω άρθρο δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τις υποψήφιες όπως η Μπαϊμπά Βιργινία, η Μονογυιού Αικατερίνη , η Παγούνη Φωτεινή ,η Πρωτόπαπα Φραντζέσκα ,η  Κολλιάκη Μαρία-Αγγελική  και η Γουσέτη Δήμητρα που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν και να φέρουν φρέσκο αέρα στα έδρανα της Βουλής.
Είναι σούπερ σέξι, έχουν κοινό γνώρισμα την ομορφιά, αλλά τις χωρίζουν τα ...διαφορετικά ψηφοδέλτια με τα οποία κατεβαίνουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Λίγα 24ώρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής σας «συστήνουμε» τις σέξι υποψήφιες που βάζουν «φωτιά» στην κάλπη.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
MONOGIOU
ΜΠΑΙΜΠΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
mpaimpa
ΠΑΓΟΥΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ
pagouni fotini
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ
protopapa
ΚΟΛΛΙΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κολλιάκη Μαρία Αγγελική
ΓΟΥΣΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
gouseth dimitri
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :