Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Ανοικτή επιστολή, αντί απάντησης, σε διαμαρτυρίες για την διαιτησία του αγώνα κυπέλου Πανναξιακός Α.Ο. – Α.Ο. Πάρου

Αντί απάντησης σε διαμαρτυρίες που διατυπώθηκαν γραπτώς και προφορικώς από την Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα κυπέλου Πανναξιακός Α.Ο. – Α.Ο. Πάρου, θέλω να ευχαριστήσω για την επισήμανση όλων της παρουσίας μου, ως Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο, πράγμα που συνέβη και με άλλους συνεργάτες μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΚ και παρατηρητές διαιτησίας στους άλλους αγώνες που διεξήχθησαν για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλου Κυκλάδων.
Κατανοώ την πικρία παικτών και παραγόντων μιας ομάδας που αγωνίστηκε με αξιώσεις επι 90΄ για την κατάκτηση της..... νίκης και ενώ θα μπορούσε δεν το κατάφερε τελικά. Το φαινόμενο της απόδοσης ευθυνών σε διαιτητικά λάθη, είναι συχνό και συναντάται σε μεγάλες διοργανώσεις όπως Παγκόσμια Κύπελλα , Champions League κ.ά., πόσο δε περισσότερο σε μικρές κατηγορίες και τοπικά πρωταθλήματα. Πέραν όμως τούτου θέλω να εξάρω τις δηλώσεις των δύο προπονητών των ομάδων Α.Ο. Πάρου και Πανναξιακού Α.Ο. που δίδαξαν ήθος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραδειγματικά για όλους μας σε μια προσπάθεια να κυριαρχήσει στα γήπεδα το φίλαθλο πνεύμα και η αδελφοσύνη παικτών και φιλάθλων. Ιδιαίτερα θέλω να σταθώ στις δηλώσεις του προπονητή των φιλοξενουμένων κ. Τριανταφυλάκου που έκανε μόνο σχόλια για το αγωνιστικό μέρος και δεν μπήκε στον πειρασμό, που θέλησε να τον παρασύρει δημοσιογράφος τοπικής ιστοσελίδας. Σε ανθρώπους σαν τους κ. κ. Τριανταφυλάκο και Προμπονά αξίζουν μόνο συγχαρητήρια και πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι στις Κυκλάδες που διαθέτουμε τέτοιους προπονητές.
Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω κάθε καλόπιστο ή και κακόπιστο φίλαθλο και παράγοντα στις Κυκλάδες ότι με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και την δουλειά που γίνεται από την επιτροπή διαιτησίας και ιδιαίτερα των συνεργατών μου κ.κ. Σουλτάνη Απ. και Αρμακόλα Αν., θα οδηγηθούμε σε μια αγωνιστική χρονιά που θα κυριαρχήσει πνεύμα δικαίου και ισονομίας. Ζητάμε μόνο επιείκεια και πίστωση χρόνου για να φανεί ότι έχουμε σκύψει το κεφάλι με μοναδικό στόχο «ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ»
O πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και
Α΄αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

Ευστράτιος Ε. Φουτάκογλου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :