Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Με επιτυχία η ομιλία Βλασερού στο Γαλάτσι!

Σε ζεστό κλίμα, παρουσία πολλών παλιών και νέων φίλων, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Γιάννης Βλασερός την πολιτική του ομιλία στους Κυκλαδίτες ετεροδημότες της Αττικής.

Πυκνό το ακροατήριο στον καλαίσθητο χώρο του πολιτιστικού κέντρου «Καμίνι» του δήμου Γαλατσίου, άκουσε τον υποψήφιο βουλευτή των Κυκλάδων με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να τοποθετείται επί της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας «θυσίασε» την κομματική του ισχύ.

«Σ’ αυτές τις εκλογές ζητούμε την εντολή του.....
λαού, για να αναλάβουμε τον ρόλο του εγγυητή για την ομαλή και ασφαλή διακυβέρνηση και πορεία της χώρας», υποστήριξε.

Ο Γιάννης Βλασερός, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζήτησε την εμπιστοσύνη του κόσμου, προκειμένου ν’ αποκτήσει την πολιτική ισχύ για να μπορέσει να βοηθήσει στην επίλυση χρόνιων και μειζόνων προβλημάτων του τόπου –όπως είναι το μεγάλο πρόβλημα της υγειονομικής κάλυψης των Κυκλάδων, για το οποίο έχει συγκεκριμένη άποψη και έχει καταθέσει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις.

Μετά την ομιλία του ο Γιάννης Βλασερός απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και, εν συνεχεία, συμμετείχε ενεργά στη ζωηρή συζήτηση που «άναψε» με αφορμή τις τοποθετήσεις για το ρευστό πολιτικό περιβάλλον και τα προβλήματα των Κυκλάδων –που βρέθηκαν επί τάπητος πολλές φορές κατά τη διάρκεια του απογεύματος.
Με την ολοκλήρωση της συζήτησης, οι παρευρεθέντες είχαν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν εκλεκτή ναξιώτικη γραβιέρα και μερικά ποτήρια πρώτης ποιότητας ρακής!




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :