Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Ευχαριστήριο Βιργινίας Μπαϊμπά

Αγαπητοί Κυκλαδίτες,  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους, τους φίλους και  τα στελέχητης Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κυκλάδων, οι οποίοι στήριξαν την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη σε αυτό τον δύσκολο εκλογικό αγώνα! Κι αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, ωστόσο είναι σεβαστό και οφείλουμε για το καλό της Ελλάδας να υποστηρίξομε τις θετικές θέσεις της νέας κυβέρνησης, ασκώντας παράλληλα κριτική στις αρνητικές!
Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, ήταν ψήφος συνειδητή: για την παραμονήτης χώρας στους κόλπους της.....
ευρωπαϊκής οικογένειας και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Συνειδητή είναι και η απόφαση μας για την συνέχιση του αγώνα, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.
Με γνώμονα την πίστη μου στην ιστορική διαδρομή της παράταξης, την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας και την ειλικρίνεια των προθέσεων μου, δεσμεύομαι να συμπορευτώ με τα άξια στελέχη του κόμματός μας, σε τοπικό επίπεδο, ώστε να δώσουμε από κοινού μια νέα πνοή στη μάχη για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός μας, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
Ο λιγοστός χρόνος, που δόθηκε για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, μού στέρησε τη δυνατότητα να επισκεφτώ όλα τα νησιά του συμπλέγματος των Κυκλάδων και την χαρά να γνωρίσω από κοντά όλα τα δυναμικά στελέχη και τους φίλους της παράταξης, κάτι που θα κάνω το αμέσως προσεχές διάστημα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκηγια την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιο  ανάμεσα σε άξιους συνυποψήφιους, να συγχαρώ τον εκλεγέντα βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει για μια ακόμη φορά, ως εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου, ιδιαίτερα μάλιστααυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα.
                                                                                             
Με εκτίμηση

Βιργινία Μπαϊμπά
Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :