Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ κ. ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΝΔΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

Η ΕΔ/ ΕΠΣ Κυκλάδων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους διαιτητές-βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές που αξιολογήθηκαν στους πίνακες  εθνικών πρωταθλημάτων μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ και συγκεκριμένα στους:

1. Αρμακόλα Ισίδωρο (βοηθό διαιτητή Β΄ Εθνικής κατηγορίας)
2. Ζαράνη Ιωάννη (διαιτητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)
3. Μουτάφη Αντώνιο (βοηθό διαιτητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)
4. Νομικό Νικόλαο (βοηθό διαιτητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)
5. Σουλτάνη Απόστολο (παρατηρητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)

Η ΕΔ/ΕΠΣ Κυκλάδων μέσα από την οργάνωση και τη σκληρή δουλειά πιστεύει ότι τα..... επόμενα χρόνια θα έχει ακόμα περισσότερους διαιτητές και  σε μεγαλύτερες κατηγορίες. 
Επίσης, η ΕΔ/ΕΠΣ Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά τον Κο Λάμπρο Μενδρινό για την πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά του επί 15 χρόνια στην επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΚ και την ουσιαστική συμβολή του στην επιτυχία και αξιολόγηση όλων των ανωτέρω διαιτητών. 
Μετά την εφαρμογή του άρθρου 26 του κανονισμού διαιτησίας και την εξαίρεση των κ.κ. Λάμπρου Μενδρινού και Νικολάου Δεσύπρη απο τους πίνακες διαιτητών, λόγω υπέρβασης του ορίου ηλικίας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε για την πολυετή προσφορά τους στο χώρο της διαιτησίας και την συμβολή τους στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Τέλος τους καλούμε να συνεχίσουν την προσφορά τους απο οποιαδήποτε θέση ή ρόλο επιθυμούν, η συνεργασία τους μαζί μας θα είναι πολύτιμη.


Για την ΕΔ/ΕΠΣΚ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ε. ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :