Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Συναυλία μνήμης στην Πάρο αφιερωμένη στην αλησμόνητη Βίκυ Μοσχολιού


Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων μνήμης αφιερωμένων στη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το θάνατο της Βίκυς Μοσχολιού τη Δευτέρα 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα της Πάρου μουσική βραδιά στην οποία ακούστηκαν πολλά αγαπημένα και αξέχαστα τραγούδια που ερμήνευσε η σπουδαία καλλιτέχνιδα.
Οι τραγουδιστές Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Αλκαίου, Νίκος Αβαγιανός και..... Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες της Βίκυς παρουσία πλήθους κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών του νησιού.
Είναι γνωστοί οι άρρηκτοι δεσμοί αγάπης που συνέδεαν τη Βίκυ Μοσχολιού με το νησί. Για τους παριανούς οι οποίοι γνώριζαν και συναντούσαν στην Πάρο την μεγάλη ερμηνεύτρια, η Βίκυ ήταν ο δικός τους άνθρωπος.
Η Πάρος που τόσο εκείνη αγάπησε, τίμησε εφέτος τη μνήμη της με σεβασμό, αγάπη και συγκίνηση με αφορμή τα δέκα χρόνια που συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η υπέροχη φωνή της σίγησε για πάντα.
Φώτο + Βίντεο στο.....http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-politismos/item/16691-synavlia-mnimis-stin-paro-afieromeni-stin-alismoniti-viky-mosxolioy#sthash.dlvB01bn.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :