Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

Βραβείο και έπαινοι στους νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης παρέδωσε, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου, το ένα από τα τρία πρώτα βραβεία του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής "Ζωγραφίζω το Νησί μου" ο οποίος διοργανώθηκε από τα τμήματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το βραβείο, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κέρδισε η μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Ελένη Γρατσία.
Επίσης δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι και αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά του νησιού μας, που διακρίθηκαν στο.... συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Ο κος Μαργαρίτης συνεχάρη τους μικρούς καλλιτέχνες και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και συνεχόμενες επιτυχίες.

Τα ζωγραφικά έργα παρουσιάζονται στο “Golden Hall” (μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας), από τις 20 Μαΐου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της δράσης προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “Discover South Aegean”.

Θα γίνει προσπάθεια, όπως δήλωσε ο κος Μαργαρίτης, σε συνεργασία με τα τμήματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η έκθεση ζωγραφικής να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νησί μας μια και η Νάξος είχε σημαντική παρουσία στο συγκεκριμένο διαγωνισμό (σε σύνολο 420 συμμετοχών οι 100 ήταν από τη Νάξο).

Οι διακριθέντες μαθητές από σχολεία της Νάξου είναι οι: Μαριάννα Καλκάνη, Γιάννης Τσακωνιάτης, Κυριακή Παγίδα, Βασίλης Ψαρράς, Σοφία Ξενάκη, Γιάννης Βασαλάκης, Μαριστέλλα Μαράκη και Χαρούλα Τσιμπίδη.

Ο Έπαρχος Νάξου


Ιωάννης Μιχαήλ Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :